Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincsenek már rendes, megbízható lányok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen azt tapasztalom, hogy MINDEN olyan lány, aki csinos, és érdekli a férfiakat, beképzelt, számító r*banc. Általánosítok? IGEN. Elég sokkal találkoztam már ahhoz hogy reprezentatívnak tekinthessem a mintát. Egyszerűen mindegyik sekélyes, beképzelt, megbízhatatlan. Ha egy férfi elkezdi komolyan venni őket, csak eljátszadoznak vele, átverik, megalázzák. És nem csak a plázacicákról beszélek.
Nők válaszára nem vagyok kíváncsi mert úgyis tudom hogy miket mondanának. Inkább olyan férfiaktól szeretnék válaszokat, akik meg tudnak cáfolni, akik találtak normális lányt. Mert már lassan oda jutok, hogy inkább én is belesz@arós szoknyapecér leszek aki csak bevágódik a hülye macsós szövegével a nőknél, és 1 éjszaka után nem keresi őket, mert ez kell nekik. Aztán ha meguntam keresek egy csúnya lányt, legalább ők nincsenek annyira elszállva maguktól, és értékelik ha valaki foglalkozik velük.
én nem sértegettem csak vicceltem.igazából még senkit nem sértegettem,nem szeretem az utálkozást mindent lenyelek inkább és nevetek az egészen vagyis egyszerűbb mosolyogni, pedig lett volna néhány ember aki megérdemelte volna.Amúgy csak egyedül vagyok a műhelyben és unatkozom és tényleg volt itt egy csótány:Da győzelem meg nem izgat,mert akkor mi van, győztem valaki felett akit nem is látok és nem ismerem plusz még csak nem is nyertem semmit:D egy kiállításon jobban érdekel a győzelem
2010. szept. 29. 16:49
52/62 anonim válasza:
A hangulat felfokozódott, végre nem egy "jajdetecikhogyszólícsameg" topic, HANEM EGY IGAZI ÖSSZECSAPÁS A NEMEK KÖZÖTT ahahah :D.
Amúgy a lányokat még mindig nem kérdezte senki, de mindegy.
2010. szept. 29. 16:50
53/62 anonim válasza:
úú de eltértem a kérdéstől túlságosan unatkozom,tehát minden lány csak kihasznál mindenkit aki pedig nem az nem is lány vagy ronda:D
2010. szept. 29. 16:50
54/62 anonim válasza:
Olvastam a válaszokat.Az én véleményem,hogy rendes lányok igenis vannak.Én is lány vagyok,de nem vagyok hülye.Tudom,hogy vannak beképzelt p.csák.A rendes lányoknak nincs törzshelyük,sem tipikus öltözködési stílusuk.Megkockáztatom,hogy nem is a kor függvénye ez az egész.Szimplán a gondolkodástól függ.Van aki 40 évesen is r.banc és nem nő föl,sőt nincs tartása sem.Sajnos az emberek mind küzdenek ilyen problémákkal.Meg is fordíthatjuk a dolgot.Rendes pasiból is igen kevés akad,de hiszem azt hogy meg lehet találni pedíg nem vagyok egy kifejezetten naív teremtés.Benne van az is a pakliban hogy az ember sose találja meg.17/L
2010. szept. 29. 18:12
55/62 anonim válasza:
Jó, ne bántsuk askimot, picit éretlen még, de talán nincs baj vele.
Kérdező, éld az életed, valósítsd meg önmagad vagy legalábbis tegyél magadért és majd összefutsz valakivel. Ez leeht egy koncert, egy könyvtár, netán ha szeretsz biciklizni, akkor az utcán vagy egy biciklitúrán. Sose lehet tudni. Sajnos csak így lehet, nem működik az ,hogy direkt elmegyek ismerkedni, mert valahogy nem működik ez.
Legyél boldog, ez mindennél többet ér. Oké az embernek kell a szeretet, a törödés. Erre azt tudom mondani ,hogy minden mosolyt vegyél észre (és mögé semmit ne gondolj, max egy kedvességet). Mert az emberek egyszerűen elmenek egy mosoly meleltt, mert nekik a nagy ölelkezős love kell. Érted? Pici kedvességeket nem vedzik észre, mert a nagyra várnak. Holott a sok piciből lesz egy nagy, magadnak. És ha magadnak lesz, tudsz is adni.
2010. szept. 29. 18:32
56/62 A kérdező kommentje:
18:32 nagyjából egyetértek, és sokáig működött is ez nálam, úgy voltam vele, majd jön valaki, nem kell azt erőltetni. De egyre jobban kezdett hiányozni, és most már kifejezetten frusztrál ez az érzés. Egyébként "megvalósítom magam", viszonylag sok dologgal foglalkozom, és van olyan is amiben egész szép sikereket értem el, de ez nem pótolja a másik oldal hiányát.
2010. szept. 29. 18:37
57/62 anonim válasza:
nem vagyok gyerekes csak túl boldog,de sajna manapság mindenkin nagyobb a depresszió az anyagi problémák miatt és sokkal morcosabbak minden problémájuk megnagyobbodik és ha valaki mosolyogni mer már ölnek a szemükkel.Nem szeretem komolyan venni az életet mert annyi problémám van hogy depis lehetnék ennyi erővel.Szép hogy elértél a munka terén már dolgokat de igen a mosoly mögött nem feltétlen csak kacérság van.a lényeg hogy kultúrális helyeken vagy túrán ismerkedj.és ne add fel mert néha akkor lesz valami amikor nem számítasz rá.meg a kisugárzás is döntő ha így állsz hozzá a dologhoz meg érzik majd körülötted.
2010. szept. 29. 18:47
58/62 anonim válasza:
Erről van szó. Askim a végén még kiderül, hogy (ismétlem, talán) normális vagy. :) :) (Két mosolygós fejet tettem, hogy ne vedd sértésnek.)
2010. szept. 29. 18:57
59/62 anonim válasza:
Kérdező: természetesen egy társ pótolhatatlan, kiválthatatlan. De ez az élet. Vagy összejössz valakivel, nem jó, dobod. Megint, nem jó dobod. Lehet így is, csak az ilyen embereknek nincs idejük saját magukra és gyakorlatilag unalmasak, értéktelenek. Mert egy ismerkedés sok időből áll. Sok kis idő egynelő egy naggyal. Eközben érzelmileg változol és lehet jobbal elkeseredsz.
Elmnodok valamit, igaz anonim a dolog, személyesen érzékelhetőbb lenne: 4 éve nincs párom. Nekem a családommal és a bartaimmal kiváló a kapcsolatom... és saját magammal is. És most találkoztam egy olyan lánnyal (ismerkedési fázis) aki nagyon aranyos. És nem kerestem, egyszerűen csak jött.
2010. szept. 29. 19:02
60/62 anonim válasza:
Ja és az eddigi kapcsolataim mind rövidek voltak. Ez köszönhető a jó családi kapcsolatomnak is, mivel nem lettem társfüggő. Ha szaakítani kellett, szakítottam. Nem sz*roztam, hogy hátha. Egy kapcsolatban nincs hátha! Pláne ha fiatalok is vagyunk (és most 25 évesen sem vagyok öreg). Egyszerűen baromi jó, szép életem volt eddig és nagyon ragaszkodom hozzá. És bizony terveim is vannak (amik pénzben nem fejezhetőek ki, ergo nem a pénzhajhászás az).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!