Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincsenek már rendes, megbízható lányok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen azt tapasztalom, hogy MINDEN olyan lány, aki csinos, és érdekli a férfiakat, beképzelt, számító r*banc. Általánosítok? IGEN. Elég sokkal találkoztam már ahhoz hogy reprezentatívnak tekinthessem a mintát. Egyszerűen mindegyik sekélyes, beképzelt, megbízhatatlan. Ha egy férfi elkezdi komolyan venni őket, csak eljátszadoznak vele, átverik, megalázzák. És nem csak a plázacicákról beszélek.
Nők válaszára nem vagyok kíváncsi mert úgyis tudom hogy miket mondanának. Inkább olyan férfiaktól szeretnék válaszokat, akik meg tudnak cáfolni, akik találtak normális lányt. Mert már lassan oda jutok, hogy inkább én is belesz@arós szoknyapecér leszek aki csak bevágódik a hülye macsós szövegével a nőknél, és 1 éjszaka után nem keresi őket, mert ez kell nekik. Aztán ha meguntam keresek egy csúnya lányt, legalább ők nincsenek annyira elszállva maguktól, és értékelik ha valaki foglalkozik velük.
Csak szólok, hogy huszonéves korban se lesz jobb a helyzet. Huszonéves egyetemista csajoknál a szimpla tini ostobaságot felváltja a kínos, ócska sznobizmus, affektálás, görcsös nagyképűség, érzelemsivárság, félfrigid, lelkibeteg pasifóbia + ostoba magazindumák felböfögése.
És nemcsak a szép nők nagyképűek, hanem kábé minden 80 kg alatti pitsa el van szállva magától. Talán a kövér, büdös és ronda nők között találhatsz még kedves nőt.
2010. szept. 29. 15:41
42/62 anonim válasza:
Utolsó: szép kilátások.. :D De viccen kívül, tényleg így van, ugyanezeket tapasztaltam. Olyan hányadék fejű, testű nők vannak maguktól elszállva, hogy félelmetes. Mondjuk azért mert esetleg néhány jobb pasi beléjük ürít hétvégente, attól királynőnek képzelik magukat szegények. Nekem vidéken voltak jobb tapasztalataim (kedves, szemrevaló lányok stb.), ott lehet jobb lenne keresgélni.
2010. szept. 29. 15:45
43/62 A kérdező kommentje:
Nos hát, láthatóan rózsás a helyzet. Egy megoldás van: időgéppel visszamenni a szüfrazsett mozgalmak korába, és megölni az összes "nagy" alakját :D Ha valakinek van időgépe, megvenném, vagy elcserélnék érte 2 90-es évek 2. feléből származó NBA kosaraskártya gyűjteményt.
2010. szept. 29. 15:50
44/62 anonim válasza:
miért van az hogy ti csak a buta egoista lányokat veszitek észre, mindenkiben lehet találni hibát főleg ha keressük.Sok a buta liba elismerem én mégis nagyon sok rendes lányt ismerek és nem keresem hogy kiben van a rossz ha pedig ennyire lehurrogtok akkor nagyon el lehettek keseredve, mert más kérdésnél bunkóbb válaszon is csak röhögtek a többiek:P nem kell ezt ennyire komolyan venni:D
2010. szept. 29. 16:03
45/62 anonim válasza:
és igen egoista vagyok mert szeretem magam, de ez az egészséges:P úgyhogy nem tiltakozom amiket válaszoltatok van benne igazság is
2010. szept. 29. 16:07
46/62 A kérdező kommentje:
Jólvan, csak fogd már be...
2010. szept. 29. 16:10
47/62 anonim válasza:
de kár pedig akartam még vitatkozni veletek:D egy ilyen komoly kérdést meg kell vitatni mert még világvége lesz, átveszik az uralmat a szemét lányok és csak sok panaszkodó álszent pali marad akik csalódtak pedig csak elkerülte őket a szerencseXD bocsi de túl röhejes ez a helyzet, keressetek művész csajokat azok megértőek és nem használják ki a férfiakat nekik ugyanis a szakma az első és nem a discó meg a pláza, na most már lehet utálni akkor is megérte
2010. szept. 29. 16:22
48/62 A kérdező kommentje:
Csak előbújik a szög a zsákból :)
2010. szept. 29. 16:24
49/62 anonim válasza:
nincs erre ideges utálkozó válasz? akkor már nem is érdekes az egész:)hol marad a küzdelem a nők és férfiak között?:) bocs ha nem veszem ezt komolyan, de én csak ilyen vagyok és sajna nem a szög bújt elő hanem egy ronda csótány a műhelyben:S megyek is írtani
2010. szept. 29. 16:37
50/62 A kérdező kommentje:
Azért jópofa hogy a kukturált válaszra is csak további sértegetéssel tudsz válaszolni, ezzel igazolva mindazt amit leírtam :) De tudom hogy Te most úgy érzed hogy győzelmet arattál :) Maradj is meg ezen kényelmes tudatban :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!