Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincsenek már rendes, megbízható lányok?
Egyszerűen azt tapasztalom, hogy MINDEN olyan lány, aki csinos, és érdekli a férfiakat, beképzelt, számító r*banc. Általánosítok? IGEN. Elég sokkal találkoztam már ahhoz hogy reprezentatívnak tekinthessem a mintát. Egyszerűen mindegyik sekélyes, beképzelt, megbízhatatlan. Ha egy férfi elkezdi komolyan venni őket, csak eljátszadoznak vele, átverik, megalázzák. És nem csak a plázacicákról beszélek.
Nők válaszára nem vagyok kíváncsi mert úgyis tudom hogy miket mondanának. Inkább olyan férfiaktól szeretnék válaszokat, akik meg tudnak cáfolni, akik találtak normális lányt. Mert már lassan oda jutok, hogy inkább én is belesz@arós szoknyapecér leszek aki csak bevágódik a hülye macsós szövegével a nőknél, és 1 éjszaka után nem keresi őket, mert ez kell nekik. Aztán ha meguntam keresek egy csúnya lányt, legalább ők nincsenek annyira elszállva maguktól, és értékelik ha valaki foglalkozik velük.
El kell szomorítsalak kérdező (bár gondolom már rég az vagy): A huszonéves lányok a pénzes harmincasokhoz mennek feleségül, a tizenévesek meg züllenek.
21F
askim
én nem panaszkodtam, tudomásul veszem, hogy az emberek többsége szenny, és megtaláltam a kivételt.
én pusztán azt jegyeztem meg, hogy miközben a kivétel mivoltodat akartad bizonyítani, pont hogy bebizonyítottad, hogy egyáltalán nem vagy kivétel.
Szia Kérdező, én is lány vagyok, de teljesen egyetértek veled. Én a saját korosztályomba tartozó lányokat egyszerűen nem bírom elviselni, vagy borzasztó ostobák, vagy nagyon sunyik és számítók. Általános jellemzőjük, hogy egoisták és semmi nem érdekli őket. Ezért nem is volt soha lány barátom, mindig nálam idősebb férfi barátaim voltak.
Az idősebb korosztályból biztosan megtalálod a párodat, a fiatal lányokkal kapcsolatban nem tudok neked biztatót mondani.
19 / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!