Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nincsenek már rendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincsenek már rendes, megbízható lányok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen azt tapasztalom, hogy MINDEN olyan lány, aki csinos, és érdekli a férfiakat, beképzelt, számító r*banc. Általánosítok? IGEN. Elég sokkal találkoztam már ahhoz hogy reprezentatívnak tekinthessem a mintát. Egyszerűen mindegyik sekélyes, beképzelt, megbízhatatlan. Ha egy férfi elkezdi komolyan venni őket, csak eljátszadoznak vele, átverik, megalázzák. És nem csak a plázacicákról beszélek.

Nők válaszára nem vagyok kíváncsi mert úgyis tudom hogy miket mondanának. Inkább olyan férfiaktól szeretnék válaszokat, akik meg tudnak cáfolni, akik találtak normális lányt. Mert már lassan oda jutok, hogy inkább én is belesz@arós szoknyapecér leszek aki csak bevágódik a hülye macsós szövegével a nőknél, és 1 éjszaka után nem keresi őket, mert ez kell nekik. Aztán ha meguntam keresek egy csúnya lányt, legalább ők nincsenek annyira elszállva maguktól, és értékelik ha valaki foglalkozik velük.

2010. szept. 29. 11:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én nem vagyok az általánosítás híve, de valóban nagyon rosszak az arányok. :(

Van egy témát feszengető kérdésem, remélem nem baj, ha belinkelem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2010. szept. 29. 12:05
 12/62 anonim ***** válasza:

Nem értem miért vagy lekezelő, egy nő részleteiben máshogy látja a dolgokat. Ha csak férfitársaid véleményére alapozol, ne jutsz sokkal előrréb. Egyébként néhány kevésbbé jól kinéző egyed is lehet simán beképzelt, mivel próbálják elhitetni, hogy szépek; az ilyenekkel sem könnyebb, mint a plázásokkal. Ráadásul nem feltétlen ribanc mindenki, aki disco-ba jár, hidd el ott is vannak jófejek, kellően magas IQ-val.

Egyébként ha nem vagy kitartó, és disco-kba ismerkedsz, akkor ne várj arra, hogy ott fogod megtalálni álmaid asszonyát, ha TE NEM "ilyen" vagy!

Ja...Fiúk, járjatok koncertekre! (:

L/17 !

2010. szept. 29. 12:20
 13/62 A kérdező kommentje:
Most nem azért, kedves 12:20, te hol látod a kérdésemben a diszkó szót? Sosem járok diszkókba, életemben kb 3X voltam, bőven elég volt egyész hátralévő földi létezésemre. Koncerten sokon voltam már, de mondjuk oda nem ismerkedni megyek hanem zenét hallgatni.
2010. szept. 29. 12:24
 14/62 anonim ***** válasza:
a "disco-s" rész igazából a kommentezőknek szólt, mert azért jó páran megemlítették...
2010. szept. 29. 12:33
 15/62 anonim ***** válasza:
előző: és az egy éjszakás kalandot és a macsó szöveget az én köreimben disco-s esték következményeként emlegetik elég sokan...sajnos
2010. szept. 29. 12:35
 16/62 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem ez ugyanúgy működik bármilyen szórakozóhelyen, kocsmáatól kezdve koncerten át még az utcát is beleértve... :)
2010. szept. 29. 12:37
 17/62 anonim ***** válasza:

próbálnék meggyőzni titeket srácokat, hogy a koncertek v.mivel kultúráltabb helyek-komolyan! bár lehet, hogy szerencsésen sikerült találnom egy jó helyet (:

az azért már nem semmi, amikor utcán is beszólogatnak, mondjuk ott többnyire féig se normális anyámasszony katonái szólogatnak, nem egyszer értékltek engem "csúnyának" mert rajta "van ruha" sokakkal ellentétben, na az ilyeneken jüt nevetek...remélhetőleg a ti körötökbe vannak olyanok még, akiket nem csavarnak az ujjaik köré azoka akik csak hátszadozni akarnak, bár sajna sok fiú hagyja magát :(

Őszinteségi roham :)

még mindig lány vagyok és 17 éves. (:

2010. szept. 29. 12:45
 18/62 anonim ***** válasza:
huha...még 1x _ "próbálnálak meggyőzni"
2010. szept. 29. 12:46
 19/62 A kérdező kommentje:
"Hagyja magát..." Hát így is nevezhetjük ha az ember fia már annyira szeretne társat találni maga mellé, hogy a legképtelenebb lányokba is bele tudja képzelni az ideálját.
2010. szept. 29. 12:48
 20/62 anonim ***** válasza:
bizony, ez így van...és milyen kegyetlen amikor egy olyan csaj után vágyakozik, aki talán nem is "veszi fel" a másik csaj meg szenvedhet, hogy miért nem ő ):
2010. szept. 29. 12:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!