Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nincsenek már rendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincsenek már rendes, megbízható lányok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen azt tapasztalom, hogy MINDEN olyan lány, aki csinos, és érdekli a férfiakat, beképzelt, számító r*banc. Általánosítok? IGEN. Elég sokkal találkoztam már ahhoz hogy reprezentatívnak tekinthessem a mintát. Egyszerűen mindegyik sekélyes, beképzelt, megbízhatatlan. Ha egy férfi elkezdi komolyan venni őket, csak eljátszadoznak vele, átverik, megalázzák. És nem csak a plázacicákról beszélek.

Nők válaszára nem vagyok kíváncsi mert úgyis tudom hogy miket mondanának. Inkább olyan férfiaktól szeretnék válaszokat, akik meg tudnak cáfolni, akik találtak normális lányt. Mert már lassan oda jutok, hogy inkább én is belesz@arós szoknyapecér leszek aki csak bevágódik a hülye macsós szövegével a nőknél, és 1 éjszaka után nem keresi őket, mert ez kell nekik. Aztán ha meguntam keresek egy csúnya lányt, legalább ők nincsenek annyira elszállva maguktól, és értékelik ha valaki foglalkozik velük.

2010. szept. 29. 11:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
Kérdező, jól látod a helyzetet, minden lány ilyen. Egyszerűen nem tudsz velük semmit kezdeni. Nézd meg, megkérted, hogy ők ne írjanak, erre telenyomatják a világmagyarázataikkal a kérdésed.
2010. szept. 29. 13:11
 22/62 anonim ***** válasza:

De, vannak, csak sokkal inkább kisvárosokban, vidéki megyeszékhelyeken kell őket keresni. Persze ott is vannak tipikus kikent-kifent-magától elszállt ribancok és unalmas, élettelen kuka penészcsajok, viszont vidéken természetesen szép lányok is vannak, akik közvetlenek, kedvesek

Nagyvárosokban tényleg szörnyű a helyzet női szempontból. Tiniként, fiatal lányként ostobák, elszálltak, ribancok, huszonévesként meg az egyetemtől-főiskolától lesznek affektáló, flegma, számító, álságos ribancok, a harmincasoknál meg válogathatsz az elvált gyerekes anyukákból, akiknek a teste is le van amortizálódva.

De vidéken sokkal kedvesebbek, őszintébbek, nyíltabbak a lányok, szépek-nem szépek egyaránt. Egyből visszamosolyognak, kedvesek, közelednek hozzád stb. Nekem most egy ilyen lány a barátnőm, és azt is észrevettem, hogy fiatal kora ellenére mennyire családközpontú, hagyománytisztelő és nagyon jó anya lesz belőle - nagyvárosi, pesti lányokról ezt sem lehet nagyon elmondani, nekik az életcéluk még 30 éves vénlányként is a "pörgés, buli, barátnők, külföldi farok szopása" kb.

2010. szept. 29. 13:14
 23/62 anonim ***** válasza:
Ja, utolsó vagyok, 31 éves férfi, a barátnőm pedig 23 éves, 3 éve vagyunk együtt.
2010. szept. 29. 13:15
 24/62 A kérdező kommentje:
Hát, talán 20-on fölül elkezdenek megkomolyodni... Remélem legalábbis. Eddig inkább a középiskolások felé nézelődtem, pár évvel fiatalabbat szeretnék, mint én vagyok, de náluk tényleg nem találtam kivételt.
2010. szept. 29. 13:18
 25/62 anonim ***** válasza:
Én is nagyon sokat csalodtam már a nőkben, nekik tényleg nem jo az hogyha foglalkoznak velük, inkább összejönnek egy olyannal aki kihasználja őket, aztán meg ujságolja a többieknek h neki megvolt ez és ez a bunko pasi is.. inkább megvárom az idősebb kort és összejövök egy 30 évessel, addig már hátha lenyugodnak.. de tényleg szánalmas amit mostanában csinálnak a fiatalok h lenézik a másikat, flegma arcokat vágnak, semmi sem jo nekik! Egy időre lemondtam én is a párkapcsolatokrol, teljesen felesleges magam idegelni csak rajta..
2010. szept. 29. 13:21
 26/62 Moszuke ***** válasza:
látjátok ez van ha ilyen fene nagy jó lét és szabadsága van a népnek. a nyomor és a vas szigor nevel jó embereket.
2010. szept. 29. 13:25
 27/62 A kérdező kommentje:
Nagyon igaz Moszuke. Kezdem úgy gondolni hasonló gondolkodásunk lehet. Amit a média hirdet, meg amiről a fejesek pofáznak, hogy most van a világban a legnagyobb szabadság, meg mindenki egyenlő, stb, ezek fals kijelentések, és amikkel ezt gondolják elérni, azok teljesen kontraproduktív dolgok. Merem állítani egy kínai ember elégedettebb az életével mint a nyugati országok lakosságának 90%-a.
2010. szept. 29. 13:28
 28/62 anonim ***** válasza:
kikérem magamnak hogy minden nő szemét:P én nem vagyok ronda sokan udvaroltak nekem és mégis csak 24 évesen vesztetettem el a szüzességem, mert nem akartam akárkinek odaadni, nem lennék büszke arra hogy na rajtam már sok pasi átment. vannak rendes nők max nektek nem volt szerencsétek találkozni velük:P
2010. szept. 29. 13:52
 29/62 anonim ***** válasza:
100%

askim:

attól, hogy egoizmusból meg a túlértékelt szüzességed miatt ennyi ideig vártál a szexszel, attól még nem vagy rendes vagy jó ember. A Kérdező a mai lányok jellemét kritizálta, a beképzeltségüket, a számító, érzéketlen hozzáállásukat, ami rád is igaz lehet, szóval pusztán azzal, hogy ennyi időt vártál a szexszel, attól nem vagy kivétel.

2010. szept. 29. 13:58
 30/62 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én is bírom, amikor az ilyen askim-féle fogyatékos, önelégült ribancok a kivételességüket próbálják bizonyítani, miközben úgy beszélnek magukról, mintha valami királykisasszonyok lennének, akiket "ki kell érdemelni":D Észre se veszik, hogy pont az egoista szövegükkel bizonyítják, hogy ők is ugyanolyan ostoba egoista pinák, mint a többi.
2010. szept. 29. 14:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!