Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta? Nem én fogok először szülni a páromnak, mert neki már van gyereke, és olyan szomorú vagyok emiatt hogy ezt én nem élhetem meg vele először, mi javíthatna a szomorúságomon? Egy gyerekes baratnőm is mondta hogy elsőnek
Egy hasonlo kerdeshez irt valaszom:
Es az mennyire egy csalad amikor meg terhes a no de mar szet is mentek? Ez a csalad? Hu de szuper, elsokent szulni, aztan hany olyan “csalad” letezik, ahol vagy az apa, vagy az anya hagyja ott a gyereket, es a masik szulo egyedul neveli fel.
Micsoda kérdés…
Ennyit erővel az első szülött még izgi, a második meg már le van tojva testvéreknél, mert “vót má”?
A baratnőd véleménye miatt van most oda az egód. (A párod foglalkozik az első gyerekével? Csak mert érdekes, hogy téged nem az zavar, hogy meg kell osztani a figyelmet, idejét pl, meg esetleg a te életed része us valamennyire… hanem téged a máz zavar, hogy nem első.. ez olyan gyerekes)
Lehet én működik rosszul, de nekem is az volt a legelső gondolatom, hogy aki így gondolkozik az éretlen és lehet nem kéne inkább még szaporodni..
"az elsőt is te szülted neki és megvolt ez a mindent együtt éltetek át újdonsag érzés, a párom meg már mindent tud, nem is nagyon hozza fel a baba témat"
Egyàltalán akar még egy gyereket, vagy csak te fantáziálsz? Az sincs kizárva, hogy az első születése sem volt olyan nagy szám neki. A pasik nem kis része nincsen elájulva egy gyerektől, úgy mint a hormon túltengéses, szaporodásra kódolt leendő anyuci, mint amilyen te is lehetsz. Megsértődhetsz, de bizony ez így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!