Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez férfi nő barátság vagy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez férfi nő barátság vagy már több annál? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy legjobb barátnője, 8 éve, allítása szerint nem történt köztük semmi. Amiről tudok, hogy néha ölelés, puszi, és amikor a párom szingli volt, akkor kölcsönös masszázs is volt. Közös séták a Duna-parton, a párom ismeri az egész családját. A nőnek párja van, nemrég érkezett az első baba. Napi kontaktban vannak, párom a messengeren lóg egész nap.

Mi másfél éve vagyunk együtt, eddig egészen mást mesélt nekem kettőjükről, azt mondta nem szoros a kapcsolatuk. A barátom szabadságot vett ki, hogy együtt lehessenek. (Ez párkapcsolat alatt volt.) több napot együtt töltöttek, míg én dolgoztam, ők körbejárták a várost.

Van okom aggódni vagy ez teljesen normális fiú-lány barátságban?

Nekem nincsenek fiúbarátaim, mert megszakítom velük a kapcsolatot, miután rámhajtanak.

2022. nov. 11. 12:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
o ha még van vmi akkor írj! osszejottetek-e, vagy ők stb
2022. dec. 5. 12:08
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha elengedet ilyen konnyen , akkor jo megerzeseid voltak , van valakije.
2022. dec. 5. 12:13
 33/36 anonim ***** válasza:
84%
Nem írta a kérdező sehol sem, hogy könnyű meccs volt, csak annyit, hogy elengedte-ha akarja, majd leírja, de addig felesleges találgatni.
2022. dec. 5. 13:20
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Mit rágódtok még ezen? Le van zárva a történet.

Azért, kedves kérdező, ha van kedved, időd, leírhatnád, milyen beszélgetés zajlott le köztetek, elolvasnánk.

2022. dec. 5. 17:44
 35/36 anonim ***** válasza:
22%

"Ez férfi nő barátság vagy már több annál? Van okom aggódni?"

Disz iz éj biginin av éj bjudiful frencsip. :)

2022. dec. 5. 18:09
 36/36 anonim ***** válasza:
70%

Ez több, mint gyanús. Lehet a baba sem a csaj férjéé. Higgy nekem: itt valami nem stimmel.

Nekem két legjobb fiú barátom van. Az egyikük meleg. A másik pedig a volt barátom, akivel jelenleg ismét együtt vagyunk.

2023. jan. 3. 13:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!