Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez férfi nő barátság vagy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez férfi nő barátság vagy már több annál? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

A páromnak van egy legjobb barátnője, 8 éve, allítása szerint nem történt köztük semmi. Amiről tudok, hogy néha ölelés, puszi, és amikor a párom szingli volt, akkor kölcsönös masszázs is volt. Közös séták a Duna-parton, a párom ismeri az egész családját. A nőnek párja van, nemrég érkezett az első baba. Napi kontaktban vannak, párom a messengeren lóg egész nap.

Mi másfél éve vagyunk együtt, eddig egészen mást mesélt nekem kettőjükről, azt mondta nem szoros a kapcsolatuk. A barátom szabadságot vett ki, hogy együtt lehessenek. (Ez párkapcsolat alatt volt.) több napot együtt töltöttek, míg én dolgoztam, ők körbejárták a várost.

Van okom aggódni vagy ez teljesen normális fiú-lány barátságban?

Nekem nincsenek fiúbarátaim, mert megszakítom velük a kapcsolatot, miután rámhajtanak.

2022. nov. 11. 12:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
56%
Dugja szerintem.. gyerekeknek van lany baratja fiukent nem felnott embereknek..
2022. nov. 15. 02:46
 12/36 anonim ***** válasza:
97%
Hazudik, jelenlétében furcsán viselkedik, szabadnapjai egy részét rászánja és csak sétálnak a városban, ami egyébként hétvégén avagy munka után is végezhető program. Meglepődnék, ha nincs köztük semmi.
2022. nov. 15. 07:20
 13/36 A kérdező kommentje:
Saját bevallásuk szerint a nő férje elfogadja ezt a kapcsolatot. Nem tudom ő tud-e erről a szoros kapcsolattartásról. Előttem is igyekezték titkolni.
2022. nov. 19. 14:47
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tud róla. Meg fura, hogy nincsennek közös programok 4-esben. Nálunk úgy működött, hogy a férjem barátai és azok párjaival összejártunk. Aztán az én barátaimmal és azok párjaival is. Tehát ismertem mindenkit és ő is az enyémek közül mindenkit. Persze voltak külön programok is ki-ki saját baráttal. Nagyon gázul adják elő szerintem.
2022. nov. 19. 18:47
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

"Mi másfél éve vagyunk együtt, eddig egészen mást mesélt nekem kettőjükről, azt mondta nem szoros a kapcsolatuk. "

"A barátom szabadságot vett ki, hogy együtt lehessenek."

"Napi kontaktban vannak, párom a messengeren lóg egész nap."

Ez jelenti a nem szoros kapcsolatot? Legtöbb ember ezeket a párjával csinálja. Én ezt nem értem. Azt írod, hogy most szült ez a nő. Illetve több napos városnéző sétákat tartanak. Erre van igénye, kapacitása ennek a nőnek is?? Meg az egésznapos írogatások, mi szükség van erre is? Erről a nőnek a férje tud vajon?

2022. nov. 21. 17:16
 16/36 anonim ***** válasza:
78%
A hozzám legközelebb álló ember a párom mellett egy barátom, akivel csaknem 20 éve szakadatlan, és meglehetősen mélynek mondható baráti viszony van. Tizenéves korunk óta. Soha nem jártunk. Egy időben havonta aludtam nála, vagy ő nálam, volt, hogy az aktuális barátnőjét is hozta, hogy megismerjenek és megnyugodjanak. A párom is ismeri, és tud a köztünk lévő baráti viszonyról, a kapcsolatunk első pár hetében beszéltem neki róla, ahogy ő is mindig rólam a párkapcsolatai kezdetén. Mindketten tudtuk úgy intézni a dolgot a párunk felé, hogy még véletlenül se értsék félre, vagy higyjék azt, hogy van köztünk valami. Sosem volt. El sem tudom képzelni, hogy valaha is lesz, ahogy ő sem. Ez elég ritka különben, de én vagyok rá az élő példa, hogy létező a jelenség. Hátha itt is csak erről van szó? Engem borzasztóan megviselne, ha valaki választás elé állítana, és arra kérne, hogy szakítsam meg vele a kapcsolatot. Szerencsére egyszer sem fordult elő ilyen egyik oldalon sem. Le tudtuk mindig kommunikálni a dolgot minden érintett felé.
2022. nov. 21. 18:28
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
16-os. Meg szeretném kérdezni,hogy a párod helyett vele töltötted a szabadságod?
2022. nov. 21. 19:35
 18/36 anonim ***** válasza:
55%
Ilyen nem volt, de olyan számtalanszor, hogy a párom mellett egész nap a messengeren lógtam és vele beszélgettem. (Párom közben tanult). Ahogy kb 20 éve szinte minden nap így van.
2022. nov. 21. 20:10
 19/36 anonim ***** válasza:
21%
18. Te még a régi idok motorosa vagy , de a mai genracio az nem ilyen ..
2022. nov. 21. 21:44
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Na mi a helyzet? Csak barátság? Most már kiváncsi vagyok, hogy derülte-e ki valami?
2022. nov. 22. 07:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!