Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszólhatok? Úgy érzem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszólhatok? Úgy érzem a párom túl sok gyerektartást fizet és költ a gyerekére, ha megyünk nagybevasarlasra akkor nézi mit teszek a kosárba, és mindenből csak egyet vesz, pl:liszt, mivel előbb érek haza főzök mire jon

Figyelt kérdés
És akkor én veszek meg mindent ami hiányzik, és az alap szalámi vaj kenyér stb, havi 1 nagybevasaelas van, de ha kell vmi a gyereknek, roller pl akkor egyből megveszi, én ebbe beleszólhatok? Nekem havi 80ezer ez a mindennapi pár apróság a boltból.

2022. nov. 10. 08:44
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
39%

Persze,akinek gyereke van,az már nem is ember,csak

mert költenie kell a gyerekre.Undorító ez a társadalom, tisztelet a kivételnek.

2022. nov. 10. 10:59
 22/45 anonim ***** válasza:
56%
"Undorító ez a társadalom..." csak a gyakori népe. Ez inkább a társadalom perifériája.
2022. nov. 10. 11:09
 23/45 anonim ***** válasza:
27%

22

Költsön! De nehogymár bzdmeg nekem legyen azert nehezebb, mert egy idegen nő kölykére kell költenie. A jelenlegi páromnamnak is van gyereke, havi 1-1.5M korul keres! De ha csoró lenne, és 4-500 ezret keresne, nem lennék vele! Nem fogok egy idegen nő kölykére kolteni. Es ezen még fel is haborodnak sokan? A pofám leszakad

2022. nov. 10. 11:14
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt javaslom, hogy beszéld át vele a költségvetést. Igenis fele-fele menjen a ti háztartásotok pénzelése, ehhez ragaszkodj, abba viszont valóban nincs beleszólásod, hogy a gyerekre mennyit költ. De gondolom az a rész már nem is zavarna, ha a közös költségvetésen felül menne, és nem neked kéne kipótolni a dolgokat.

Mondjuk így, hogy neki nem marad pénze még a kettőtök háztartását sem egyenlő mértékben vinni, így nem teljesen értem, hogyan gondoljátok a közös életeteket? Ti nem akartok majd később valamit együtt elérni? Közös ingatlan, saját gyerek, de akár csak valami nyaralás vagy drágább program, akármi? Mert ha nincs ilyen vágyatok, akkor oké ez így, viszont ha vannak, akkor hosszú távon ennek semmi értelme.

2022. nov. 10. 11:35
 25/45 anonim ***** válasza:
79%
Költsön, amennyit akar, de ne más kontójára! Mert amennyivel nem veszi ki a részét a közös kiadásokból, azzal téged rövidít meg, hiszen Neked kell megvenni! Ezért mondják, hogy lakva ismerszik meg az ember, én biztosan nem tűrném, hogy akárcsak egy kiló liszt árával többet tegyek azért a közösbe, mert ő a gyerekére költi a ráeső részt inkább. Meg amit a paci himbál! Ez csak rosszabb lesz, tarthatod el gyakorlatilag, hogy ő kedve szerint szórhassa a pénzt a gyerekére. Fojts el csírájában, de jobb lenne az ilyen pofátlan embert lapátra tenni. Ha már a közös kiadásokat a maga részéről ilyen sunyin és pofátlanul redukálja a te károdra, hogy akartok pl. közösen nyaralni menni, vagy valami nagyobb kiadást állni, ami túlmutat a kaján és rezsin?
2022. nov. 10. 11:43
 26/45 anonim ***** válasza:
81%

Abba nen szólhatsz bele, hogy a gyerekre mennyit költ. Azt viszont megbeszélhetitek , hogy a havi plusz kiadásod is menjen felesbe.

Nem jósolok túl sok jót ennek a kapcsolatnak. Egy kisgyermekes apának, mindig a gyereke lesz az első. A nők jönnek, mennek, a gyerek az marad.

2022. nov. 10. 12:08
 27/45 anonim ***** válasza:
68%

25

Nem! Sokkal konnyebb megkeresni a pénzt, mint elviselni valami hozzad hasonló f*szt érte. Ellenben, vagy közösen fizetjük a kiadásokat, vagy nem vagyok vele!

Vagy szerinted normális, hogy a nő rak bele több pénzt a kapcsolatba, hogy a pasika vasarolni tudjon a kölykének??? Egy idegen nő kölykének?

Az eszem megáll

2022. nov. 10. 12:18
 28/45 anonim ***** válasza:
77%

29 még a te kölyködnek is vásárolhat majd az apuka (sose tudhatod mikor alakul úgy na meg persze ha lesz gyereked!), aztán majd a következő nő elrendezi, h leszrjon téged meg a gyereket. De te se pocsogj ha gyerekkel nem kellesz akárkinek.

Értem én, h sokan nem jönnek össze olyannal, akinek gyereke van...mondom ezt úgy, h nekem is van.

De miért kell ilyen lealacsonyitóan beszélni erről? Szánalmas...

Kérdező! Tudtad, h van gyerek, más tudod hogy mennyit költ rá, ha nem tetszik akkor viszlát.

De! Ülj le a pároddal és beszélj vele erről...!

N 30

Ja és mennyi is az a sok gyerektartás?

2022. nov. 10. 12:30
 29/45 anonim ***** válasza:
68%
Jaj, te nem az a kérdező vagy akinek a férje most egy új gyereket is csinált a kolléganőjének? Csak mert az a kérdező is a rollerrel dobálózott, hogy azt vesznek a gyereknek. A stílus meg tök ugyanaz.
2022. nov. 10. 12:32
 30/45 anonim ***** válasza:
89%
Beleszolni nincs jogod, mindenki azt csinál akit akar! De egy gyerekes pasinak, te csak masodik leszel mindig! Neki meg abba nincs joga beleszolni, hogy te elsetálsz (ha van eszed)
2022. nov. 10. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!