Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszólhatok? Úgy érzem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszólhatok? Úgy érzem a párom túl sok gyerektartást fizet és költ a gyerekére, ha megyünk nagybevasarlasra akkor nézi mit teszek a kosárba, és mindenből csak egyet vesz, pl:liszt, mivel előbb érek haza főzök mire jon

Figyelt kérdés
És akkor én veszek meg mindent ami hiányzik, és az alap szalámi vaj kenyér stb, havi 1 nagybevasaelas van, de ha kell vmi a gyereknek, roller pl akkor egyből megveszi, én ebbe beleszólhatok? Nekem havi 80ezer ez a mindennapi pár apróság a boltból.

2022. nov. 10. 08:44
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
38%

Ennek ellenére összejöttél vele, szóval nyilván megfelelt neked így.

2022. nov. 10. 09:20
 12/45 anonim ***** válasza:
99%
Ahogy már előttem is írták, olyan irányból hogy a gyerekre mennyit költ meg se próbáld megközelíteni. Az, hogy a ti közös életetekbe mennyit rak, az a kérdés. Oda nyilván illene 50/50-be osztozni a kiadásokon (rezsi, kaja), aztán ha azt rendezte, után a gyerekre annyit költ amit akar.
 13/45 anonim ***** válasza:
89%

Ezt meg kell beszélnetek. Én biztos nem fizeték azért többet a közösbe, mert ő gyerekére költ. Gyakorlatilag te pénzeled az ő gyerekét.

Ezért nem kell gyerekes pasival összejönni, főleg, ha csóró.

14/45 anonim ***** válasza:
94%

80 ezer gondolom nem az egész fizetése. Plusz rollerrel sem.

Ülj le vele átbeszélni a költségeiteket. Ha úgy látod, neked kéne többet vállalnod ezek miatt, akkor viszont gondold át.

2022. nov. 10. 09:22
 15/45 anonim ***** válasza:
70%
Kuka! Ha jol ertem, fizeted kettotok kajalasat, meg a rezsi felet, mert ő, egy szamodra idegen nő kölykére kolt. Normalis no nem all le gyerekes pasival
2022. nov. 10. 09:26
 16/45 anonim ***** válasza:
57%

80.000 havonta az szerinted sok? Mi heti 50.000-60.000 ft-ot költünk kajára. Igaz, négy fős család. De iszonyat árak vannak, és minden héten egyre mennek feljebb.

Én soha nem jöttem volna össze egyébként gyerekes, elvált pasival, többek között emiatt.

A bíróság által megállapított gyerektartás nagyon kevés, abból éhen is halnának az exszel. Általában pont az szokott lenni a panasz a nők részéről, hogy válás után gyakorlatilag 90 %-ban az ő költségük a gyereknevelés. Szóval igazán becsülendő, hogy a párod így segít a gyerekének.

Viszont ha emiatt te úgy gondolod, hogy te tartod el, mert minden pénze a gyerekre megy, akkor egyszerűen szakítsatok.

Én biztos nem tiltanám meg senkinek, hogy a gyerekére költsön, viszont az is igaz, hogy egy minimálbérből nehéz két háztartást fenntartani.

2022. nov. 10. 10:01
 17/45 anonim ***** válasza:
44%
Nem.kezdünk.gyerekes.pasival.
2022. nov. 10. 10:27
 18/45 anonim ***** válasza:
57%
Nem szabad gyerekes pasival kezdeni. Ennyi.
2022. nov. 10. 10:32
 19/45 anonim ***** válasza:
82%
Bizony hogy van beleszólásod, ilyen leosztás mellett.
2022. nov. 10. 10:45
 20/45 anonim ***** válasza:
57%
Gyerekes pasasokat kerülni kéne szerintem is (meg amúgy a gyerekes nőket is)
2022. nov. 10. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!