Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszólhatok? Úgy érzem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszólhatok? Úgy érzem a párom túl sok gyerektartást fizet és költ a gyerekére, ha megyünk nagybevasarlasra akkor nézi mit teszek a kosárba, és mindenből csak egyet vesz, pl:liszt, mivel előbb érek haza főzök mire jon

Figyelt kérdés
És akkor én veszek meg mindent ami hiányzik, és az alap szalámi vaj kenyér stb, havi 1 nagybevasaelas van, de ha kell vmi a gyereknek, roller pl akkor egyből megveszi, én ebbe beleszólhatok? Nekem havi 80ezer ez a mindennapi pár apróság a boltból.

2022. nov. 10. 08:44
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
A gyerektartásra azt mondja nem akarja csökkrnteni, mert a gyerektől veszi el, de én a rezsibe is beszállok rendesen, és nem tudom a megoldást.
2022. nov. 10. 08:46
 2/45 anonim ***** válasza:
71%

Bocs, de ebbe szerintem semmi beleszólásod nincs és javíts ki ha tévedek, de nekem az jön le, hogy irigy vagy.

A gyereke, a gyereke. És 80000 ft soknak tűnhet elsőre, de ilyen árak mellett az pikk-pakk elmegy, főleg ha már kicsit nagyobb a gyerek.

2022. nov. 10. 08:50
 3/45 anonim ***** válasza:
81%

Nem szólhatsz bele. Az a természetes hogy költ a gyerekére.

Nem kötelező elvált apákkal összejönni, gyerektelen pasinál nincs ilyen gond.

2022. nov. 10. 08:51
 4/45 A kérdező kommentje:
80 ezer amit én havonta költök kajára kiegészítésként mert egyszer van egy nagyobb bevásárlás 30ezer körül,
2022. nov. 10. 08:54
 5/45 anonim ***** válasza:
79%
Egy gyerek egy vagyonba kerul
2022. nov. 10. 09:00
 6/45 A kérdező kommentje:
Értem ő a gyerekre költi a pénzét, én fizetem a rezsi részem, és a kettőnk kajáját lassan, csak azért mert neki van egy gyereke?
2022. nov. 10. 09:06
 7/45 anonim ***** válasza:
93%

Abba szólhatsz bele, hogy a közösbe mennyit adjon.

Abba nem, hogy a gyerekére mennyit költ.

Ha nem tudtok megegyezni, akkor meg tedd ki.

2022. nov. 10. 09:08
 8/45 anonim ***** válasza:
32%
Mi a bajod asszony? te jöttél össze olyan férfivel akinek volt már gyereke.
2022. nov. 10. 09:13
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
A ti kettőtök költségeit beszéld át vele, hogy mi mennyibe kerül és mennyivel járuljatok hozzá. Nem hiszem, hogy a gyt miatt nem marad neki a közös kiadásaitokra.
2022. nov. 10. 09:18
 10/45 A kérdező kommentje:
De amikor összejöttünk nem dicsekedett vele hogy kb az egész fizetése a gyerekre megy
2022. nov. 10. 09:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!