Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Iszonyatosan felidegesít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatosan felidegesít a párom azzal, hogy túl sok időt töltünk együtt, nagyon szükségem lenne heti több óra távollétre tőle munkán kívül, de ő olyan, hogy neki a párja az első és szinte minden időt velem töltene, mi legyen?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok ennyire ragadós, nem akarok vele szakítani, de már a tököm tele van, hogy mindent együtt akar csinálni, mint valami csimpánz aki folyton a nyakamon lóg. Áldom azt az 1 órát, amikor legalább ő később ér haza munkából hogy addig is magam legyek.
2022. okt. 31. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Én szakítottam, sokkal jobb az életem így
2022. okt. 31. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
98%
Hat ha te ezt elmondtad neki mindenhogy és ő nem érti meg, akkor vagy elfogadod ezt vagy elhagyod. Ez nem fog változni, ő a személyiségéből adódóan ilyen ragaszkodó. Valószínűleg nincs normális önképe, nincsenek mely baráti kapcsolatai és igénye sincs rá. Engem megőrjítene.
2022. okt. 31. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Mondd, hogy szeretnél pasis/csajos estét tartani és kimozdulni a barátaiddal. Vagy akár találkozni valamelyik barátoddal kettesben. Vagy edzeni, önálló hobbit űzni. Mondd el neki a problémát, de úgy, hogy kózben tudja, hogy szeretet
2022. okt. 31. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Lehetek a csimpánz 2.0-ád? :D
2022. okt. 31. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Volt ilyen barátnőm.Már nincs meg.:D
2022. okt. 31. 14:30
 6/7 H.B.Netta ***** válasza:
96%
Szerintem a kérdésedben benne volt a válasz. “Nem akarok vele időt pocsékolni.” “Nem akarok vele többet foglalkozni, mint ami számomra komfortos, még akkor sem, ha ez őt boldoggá teszi.” “De szakítani nem akarok, mert lehetne rosszabb is.” vagy “Nem szakítok, mert belelustultam a kapcsolatba.” Téged nem tesz boldoggá, hogy többet akar, viszont nélküled boldogtalan, valószínűleg más a szeretetnyelvetek és ez nem új dolog szerintem, már az elején is ilyen volt. Bár kérdéses, hogy mennyi ideje vagytok együtt? Ha ezt annak lehet így nevezni, ha már egy majomhoz hasonlítod a szeretetét. Nyilván mindenki szeretne egy kis magánszférát, amit egy érettebb kapcsolatban meg tudnak az emberek beszélni. “Nézd szívem szeretlek, de szükségem lenne én időre, ez nem azt jelenti, hogy nem szeretlek, hanem azt, hogy kicsit jó egyedül elleni a gondolataimmal. Minden időm neked szántam eddig, de ezzel ha nem hagysz egy kevés teret úgy érzem megfulladok.” Ebből általában értenek az emberek. Ha meghúzod a határt és elmondod, hogy ezalatt te arra gondolsz, hogy adjon neked egy kis teret, mondjuk napi 1-2 órát, amíg magaddal vagy elfoglalva, vagy a hobbiddal, megérteted vele. Utána közösen csinálhattok valamit. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció és a kompromisszumra való törekvés. Mind a két fél részéről :) Ha meg nem csak 1-2 óra szabadságra vágysz, jobb ha elengeded, így ő is és te is lehetőséget kaptok arra, hogy számotokra megfelelő emberre találjatok. Viszont, szerintem, annak nincs értelme, hogy itt halogatod a dolgot, mert bennetek van a megoldás, nem itt ismeretlen emberek között. Sok sikert :)
2022. okt. 31. 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy lefoglalja az idődet, le szedi az energiád, hogy gondolkozni nem tudsz, énidőd nulla.

Ilyennek beszélhetsz te, egyik fülén be, másikon ki. Tapasztalat! Az ilyen típusú embernek, ha jelzed, hogy neked kell énidő, nem akarsz minden percet együtt tölteni, akkor aztán jön a szöveg, hogy "akkor nem is szeretsz, úgy mint én stb". El sem tudja képzelni, hogy rajta kívül vannak kötelességek, dolgai az embernek. Valójában ezek az emberek önzőek, nem tudják elviselni, hogyha nem minden úgy van, ahogy ők akarják. Ha kapcsolatban az egyik fél azt mondja, hogy figyelj szeretlek, de kell privát tér is, akkor azt normál esetbe meg kéne érteni. Nem az a szeretet, hogy csüngünk nonstop a másikon, hanem figyelembe vesszük a másik kérését, mert tiszteljük. Nem tudsz senkit megváltoztatni, nem is kell. Ha nem lehet vele megbeszélni, sok választási lehetőség nincs....

2022. okt. 31. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!