Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől rossz ember vagyok vagy jól döntöttem?
Persze, a hűtlen szarhazit hiányold, ne a rendes pasit...
Mindegy, az igazából korrekt, hogy elhagytad és nem használtad ki..
Rossz ember nem vagy, de felelőtlen. Játszottál más érzéseivel.
Önismeretnek hasznos lecke volt, remélhetőleg a jövőben hagysz majd időt magadnak egy-egy kapcsolat érzelmi lezárására is.
Jártam már én is így, mint a pasid. Akkor zavart, nem kicsit felbaXott. De utána már csak sajnáltam azt a nyomorult szukát.
Ja, és után megint összejöttek, majd szakítottak, mert a srác elverte. Nem tudom sajnálni.
“azóta nem eszik,nem jár dolgozni”
Na, ez viszont a másik fele. Jobb is, hogy ez kiderült. Lehet szerelmi bánatom, családi konfliktusom, de a munkámat elvégzem, az egzisztenciámat nem veszélyeztetem.
Az egyik megcsalt, a másik ideggyenge és felelőtlen.
Ha nem is ez volt az oka, hogy lezártad vele, viszont kiderült, hogy jobb is, mert csöbörből vödörbe.
Nézz egy harmadik után.
Ps.: ha te az első exedhez egy csalás után visszasírod magad, akkor neked annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!