Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha én úgy döntöttem, hogy egyedül
szeretnék élni, nő nélkül akkor az egy jó döntés,
vagy egy rossz döntés? (Alul részletezve)
Olyan nincs hogy eldöntöd..ha jön egy megfelelő nő, úgyis összejössz vele ha tudsz, nem fogsz elmélet miatt nem összejönni, v dacból. Ne add fel, sose tudni mikor jön el az a nő
2012. aug. 19. 21:21
Feladni sosem szabad,és titkon te is remélsz ebben biztos vagyok.Azért próbálkozz,a kudarc végtére is megszokott nálad nemde!?Ebből kiindulva pedig vesztenivaló nélkül mehetsz eléjük.
2012. aug. 19. 21:21
Kezdj el sportolni, kicsit alakíts a külsődön, és akkor hátha jobb eséllyel indulsz. de szerintem elég rossz ötlet...nem jó magányosan megöregedni.(Legalább is szerintem)
2012. aug. 19. 21:22
Csak annyit írnák (ez nem támadás) hogy ha ettől jobban érzed magad: ezzel csak jót teszel a világnak és nekem - kevesebb lesz a vetélytárs..
Na de most komolyan, szerintem te már eldöntötted hogy mit fogsz tenni azzal hogy feltetted ezt a kérdést (akár mit is vállasztottál) csak a megerősítésre vársz.
2012. aug. 19. 21:25
Hát,az az igazi vesztes,aki már nem is próbálkozik többet.De te tudod.
2012. aug. 19. 21:32
Nekem 24 éves koromig nem volt nőm, én is sokszor gondoltam arra, hogy lemondok a nőkről végleg, és így oldom meg a problémát. De ez nem működik, ezt szerintem te is pontosan tudod. Egy férfinak hormonálisan és (legalábbis a normálisabbjának, te biztos azok közé tartozol) érzelmileg is szüksége van egy nőre maga mellé. Szóval inkább próbálkozz tovább a csajokkal.
2012. aug. 19. 21:32
Ez a kérdés nálam is aktuális. Igaz még csak 22 vagyok, lassan 23, de még nekem sem volt barátnőm, semmilyen kapcsolatom, nálam inkább a távolság a probléma, bár az is igaz, hogy nehéz olyan lányt találni, akivel kölcsönös a testi vonzalom egyáltalán, arról nem is beszélve, hogy jellemre passzolni sem könnyebb.
Nem is tudom, én itt Debrecenben nem igazán találom azt a lánygt, akit keresek. Ellenben fb-n rengeteg kedves, aranyos dunántúli vagy pesti lánnyal ismerkedtem már. A sors fura játéka ez.
2012. aug. 19. 21:43
8/9 A kérdező kommentje:
Második válaszoló. Honnan veszed, hogy ez megszokott nálam? Azért abban szerintem egyetértünk, hogyha nincs vonzalom semmilyen téren onnantól kezdve az egészet megette a fene. Na itt a baj. Egyébként nem döntöttem el, és nem várok megerősítésre. De amiket leírtam sajnos minden igaz. Bár ne lenne.
JÓ döntés. Legalább nem fogsz összetörni amikor kiderül,hogy a nő akit mindennél jobban szerettél megcsalt. A nő nélküli élet sokkal nyugodtabb!
2012. aug. 20. 00:45
Kapcsolódó kérdések: