Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik voltak a közvetlen jelei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik voltak a közvetlen jelei annak, hogy a pàrod nem szeretett?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy nem akart időt tölteni veled, elszeparált, stb stb…honnan indultatok a kapcsolat elején és mi lettt a végén?

Honnan tudtad (érezted) hogy valami már nem stimmel?

2022. nov. 3. 23:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
Bejelentette, hogy van egy ismerőse, akivel nagyon szeretne kávézni, de maradjunk együtt. Mondtam, hogy ok. Többet nem kerestem.
2022. dec. 7. 03:48
 12/15 NTBS ***** válasza:
100%

Férfiként írom. Szerelem, házasság. Aztán nem beszélgetés, eltűnik az intimitás. Illetve néha valami kicsikarásáért történtek dolgok.

Válás, mert nem volt más lehetőség.

2022. dec. 7. 07:05
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Ehhez nagyon butának is kell lenni, de az én exférjemtől ezt kaptam, ezzel lett világos, hogy nem szeret:

Utólag már tudom, hogy pánikbeteg voltam, akkor még (90-es évek vége) nem annyira volt ismert, nem neteztünk, stb. Sokszor éreztem úgy, hogy szorít a mellkasom és fulladok. Egyszer, amikor otthon voltunk, mondtam neki, hogy fulladok. Mire ő: "Nem úgy nézel ki, mint aki fullad."

A hülyéje azt hitte, hogy láthatóan levegő után kéne kapkodnom ilyenkor...

2022. dec. 7. 07:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan rosszul lettem hogy kórházba kerültem egy fél éjszakára,amikor hazahoztak semmi kérdése nem volt.Semmit nem szólt hozzám,természetesen be sem jött a kórházba.Meghalt valakim,akkor ugyanezt csinálta...végtelenül embertelen rohadék az ilyen,nem is ember
2022. dec. 7. 11:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az aggódás, együttérzés hiányából derült ki. Csak egy emberrel volt ilyen az életemben, hogy nem szeretett. Folyamatosan szerelmet vallott, de ha valami fájt, veszélyes volt rám nézve, az nem érdekelte, veszélyes helyzetekbe akart betenni. Ha valami miatt úgy is tett mintha érdekelné hogy vagyok, az csak azért volt hogy majd később szexet kapjon.
2022. dec. 7. 14:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!