Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az milyen kapcsolatban az amikor kölcsönözés van? Szàmomra nincs olyan hogy add vissza az àràt hisz egy pàr vagyunk és együtt is vagyunk rég óta és külön lakunk
Pl mondtam a pàromnak hogy el kellene menjek kozmetikushoz mert az egyik nap egy munka lehetőséget fogok intézni mert jelenleg munka nêlküli vagyok
És nincs pénzem.és azt mondta hogy akkor ad pênzt ha majd meg adom szerintetek ez milyen? Amikor ezt mondta én úgy éreztem magam mintha egy idegen lennék a szemében
Nektek hogy esne? Vagy ez nàlatok természetes? Jelenleg ő fizeti az alberletet de sokszor ezt is a szememre dobja , sajnos a munka helyemet elveszitetem azóta ő fizeti, de szerintem ez alap dolog hogy a férfi fizeti az albit , edig mindig segitetem fizetni meg persze ha lesz is àllásom segítek csak roszul esik a szemre hányás is
Szerintem sokan vannak így hogy a férfi fizeti a nő meg mondjuk az êlelmiszerbe szegit tisztito szerekbe stb.
A teringettét kisasszony, hát mi ez a szöveg kérem szépen. A golddiggereknél azt van egy alap nívó, ilyen stílussal nem akarnak majd mutogatni.
Amúgy 29 leírt mindent amit csak kellett. Nem, egyáltalán nem alap dolog az a párkapcsolati dinamika, amit felvázoltál, sőt a normálisabb kerül minden jellegű kiszolgáltatottságot,mert iszonyat veszélyes. És nem, felénk az az alap, hogy ha mindkét fél dolgozik, akkor mindkét fél kiveszi a részét a házimunkából, neveli a gyereket, kényezteti a másikat, kölcsönösen elvégez neki szívességeket.
Hogy ki mennyi pénzt tesz bele a kapcsolatba, az a két féltől függ. Nyilván ameddig egyetemre jártam, a párom nem sokkal többet fizetett. Illetve a kapcsolat elején sokkal inkább feleztünk mindent, akkor mindig visszaadtuk egymásnak a pénzt. Most már,, közösben" gondolkodunk, és nincs ilyen enyém - tiéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!