Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az milyen kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az milyen kapcsolatban az amikor kölcsönözés van? Szàmomra nincs olyan hogy add vissza az àràt hisz egy pàr vagyunk és együtt is vagyunk rég óta és külön lakunk

Figyelt kérdés

Pl mondtam a pàromnak hogy el kellene menjek kozmetikushoz mert az egyik nap egy munka lehetőséget fogok intézni mert jelenleg munka nêlküli vagyok

És nincs pénzem.és azt mondta hogy akkor ad pênzt ha majd meg adom szerintetek ez milyen? Amikor ezt mondta én úgy éreztem magam mintha egy idegen lennék a szemében

Nektek hogy esne? Vagy ez nàlatok természetes? Jelenleg ő fizeti az alberletet de sokszor ezt is a szememre dobja , sajnos a munka helyemet elveszitetem azóta ő fizeti, de szerintem ez alap dolog hogy a férfi fizeti az albit , edig mindig segitetem fizetni meg persze ha lesz is àllásom segítek csak roszul esik a szemre hányás is

Szerintem sokan vannak így hogy a férfi fizeti a nő meg mondjuk az êlelmiszerbe szegit tisztito szerekbe stb.

#párkapcsolat #különcködés #Ezazenyém az atiéd #Mikortudod viszaadni
2022. nov. 1. 11:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
18as vagyok: közös kasszán vagyok a férjemmel, ezért nem szoktam elkérni tőle a kaja árát, ha főzök. A közös kassza azt jelenti, hogy egy számlánk van, mindkettőnk fizetése odamegy. Tehát én is adok bele a közös kasszába. A közös kassza erről szól, hogy mindketten raknak bele. Nálatok nincs közös kassza, mert te nem raksz bele. A pasid itt húzta meg a határt. Igaza van.
2022. nov. 2. 06:37
 22/33 anonim ***** válasza:
76%
Téged a családod nem tanitott meg arra, hogy ne pasival tartasd el magad, hanem légy önálló? A családcentrikussag nem azt jelenti, hogy a pasinak el kell tartania nőt. 18as voltam.
2022. nov. 2. 06:40
 23/33 anonim ***** válasza:
85%
Ha ilyen kapcsolatot szeretnél, ahhoz a mostani pasid nem lesz partner, ezt már most tisztán láthatod.
2022. nov. 2. 06:57
 24/33 A kérdező kommentje:

De igen megtanitottak es onalo is vagyok

Hidd el amikor vegeztem az iskolaval egybol dolgozni mentem..gyarakba

De szerintem a nőnek is meg van az ideje hogy meddig dolgozzon

De igen is ha ferfi es nő kellet neki igenis tartsa el az alap dolgokkal . es ez nem kihasznalas.. Nem vetetek vele meg mindent..sok ismerosom vam gyerekuk is van es mondjak h a paruk fizeti az alberletet a lany mindedig foz mos nevel gyereket kajat tesz a parja ele ez a nő dolga , persze elotte dolgozott mar

2022. nov. 2. 06:57
 25/33 A kérdező kommentje:

Dolgoztunk mind a ketten.az alberletet kozossen fizettuk fele fele

a sajat koltsegeinket mindenki sajat maga fizette,

De itt nalunk az volt a baj hogy én előbb kaptam fizut én 5 én ő 10én kapta meg. Ugye az albi pénzt akkor viszik el amikor a parom is megkapta a fizujat, addig én amikor megkaptam egyből fere tettem az alberlet pénz felét , és az volt a baj hogy adig ameddig nemkapta meg addig az én fizetésem szinte elment a kajàra, amitnem hànyok fel csak rosszul esik mert ugye amit itt kiirtam én tőlem keg sajnàlt egy 5 ezer ftos kozmetikus penzt

Nade vissza terve, amikor ő meg kapta a fizujat még ő vàrta el tőlem hogy ami kevés kis pénzem maradt ugye adig én koltottem csak, azt varta el tolem hogy azt a valamennyi osszeget tegyuk ossze kajara.mikozben egesz eddig en vettem mindent ,amit magamnak szerettem volna venni mindig lebeszelt rola hogy ezt ne vedd meg rosszul fog àllni neked az stb.es amikor ugye a fizut megkapta akor amire nekem lett volna szuksegem en nem kaptam meg tole mert sajnalta tőlem a penzt

Szamomra ez a kozos dolog nalunk nem mukodik mert igy mind a kettontol ugyan ugy ment a penz én folleg nem tudtam fere tenni mert elobb is megkaptam amire o meg kapta az enyem elment szinte

2022. nov. 2. 07:02
 26/33 anonim ***** válasza:
76%
Csak kibújik a szög a zsákból. Te elakarod magad tartatni a pasival. És a közösbe sem szivesen adtál bele, amikor még volt fizud. (Nehogy azt mknd,,hogy 5 nap kaja kettőtöknek elvitte az egész havi fizudat). Nem, a komoly kapcsikban ez nem műxik. Golddiger vagy csajszika. Mibe, hogy nem is keresel állást, csak mereszted otthon a p*csádat.
2022. nov. 2. 07:07
 27/33 A kérdező kommentje:

Te rakos fa**szo*po

De igen miert ne ment volna el a fizetes azt en tudom

De mit var h en amit elkottem azt meg egyszer fizesem ki tee nyomorodjon ki a beled te kolbasz menjen a rakos pi** ba te banatos rakos g s, k **va

2022. nov. 2. 07:11
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

A stílus maga az ember kisasszony

Aki otthon van gyeden az más kategória Nyilván nem dolgozik és eltartjak

2022. nov. 2. 07:23
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, amennyiben nem egy troll vagy, abban az esetben én őszintén sajnállak. Sajnállak, mert buta vagy, mert nem készítettek fel a felnőtt létre, mert kihasználnak, mert számodra is alap, a kihasználása másoknak, mert képtelen vagy a gondolataidat normálisan megfogalmazni, így eleve esélytelen vagy bárkinél, aki normális életet tudna biztosítani.

Az egész, amit leírsz és ahogy leírod, tipikus tanulatlan, buta, telepicigány szint. Fogalmam sincs mennyi pénzről beszélünk, vagy miket vettetek ti 5 nap alatt, de irracionális, hogy egy fél fizetést eltapsolj ennyi idő alatt. Az meg külön csodás, ha mégis sikerül, akkor még hagyod is.

Mindenesetre, ha a környezetedben alap, hogy a nő háztartásbeli, akkor ezt próbáld normálisan megfogalmazni a párod felé is. Ha valakivel régóta együtt vagyok, akkor már rég meg kellett volna beszélni, ki, hogy képzeli el az anyagiakat, együttélést.

Ami a korábbi felvetésedet illeti, szerintem egyáltalán nem normális dolog, hogy egy nő teljes mértékben kiszolgáltatja magát htb ként és minden létező feladatot egyedül lát el. Értem, hogy ez is egy fajtája a munkamegosztásnak, csak szerintem a szolga szerep nem kifizetődő semmilyen módon. Persze, ha valakit tudatosan úgy neveltek, hogy ez a normális életpálya, az így fogja látni.

Azt írtad, akkor miért nem kell a férfinak is házimunkát végezni. Segítek, kell. Egy olyan kapcsolatban, ahol mindkét fél normálisan dolgozik, ott a házimunka is közös, ahogy később a gyereknevelés is. Mert közösen élnek ott, közösen koszolnak, közösen fogyasztanak és közösen hozták össze a gyereket is.

Soha nem mennék bele a kitartott feleség szerepbe, ahogy a környezetemből a többség sem. Alap, hogy dolgozok, ha felújítunk, költözünk, cipekedek, ha kell emelek, betonozok, ások stb. Cserébe alap, hogy a párom meglátja és megcsinálja a házimunkát és nem vár a csodára. Mert két teljesértékű, egyenjogú felnőtt vagyunk.

2022. nov. 2. 08:30
 30/33 anonim ***** válasza:
Te valami elmezavaros vagy? Mi ez a stílus? Én azt is csodálom, hogy van egyáltalán csávód ezek után
2022. nov. 2. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!