Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy nárcisztikus személlyel vagyok együtt?
Mi az, hogy nem engedi, hogy szakíts? Nem kell vele harmadik alkalommal a lakásban dulakodni. Holnap felhívod, hogy eleged volt, ezzel elkerülöd a drámát, és megmondod, hogy a könnyei sem hatnak meg, le fogod tiltani, ha leteszed a telefont, ne keressen többet.
3 hónapja vagytok kapcsolatban, most ismerkedtek, ha ilyen szar most, akkor mi lesz, később? Ne várd meg, míg még jobban megaláz, akár megver, 23 éves vagy 100 jobb lesz.
Én 5 évig húztam egy nárcisztikus nő mellett (igen ilyen is van) és a tanácsom: addig menekülj amíg tudsz.
Én is szerettem, noha engem nem tudott visszatartani :D, de fokozatosan erősödtem mellette a végén. Amint erősebbé váltam olyan lett, mint egy kislány. :D
Ez szerelem szerinted ?
Nekem ne mondd, hogy ezen kívül jó ember. Egy gyilkos is lehet “jó ember”, amikor éppen nem gyilkol.
Ne már!
Hagyd ott. Ha nem enged el, akkor szépen kihivod a rendoroket.
Gondolom ismerkedés alatt nagyon kedves volt végig, két randi után már házasságról beszélt és arról, hogy mennyire szeret téged. A love bombinggal nagyon jól ki lehet szurni ezeket a patkányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!