Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi elhagyta a családját, 4 évig velem élt, komoly kapcsolat volt, minden este együtt aludtunk, lombikprogramra is jártunk Évekig. Hirtelen úgy döntött, hogy vissza megy a régi családjához. Vélemény?
Elhagyta a családját, most elhagyott téged a családjáért.
Ennyi történt!
Ja és annyi a véleményem, hogy én a feleség helyében nem vettem volna vissza, még ha arany is csöpögne a farkából.
Ismertem hasonlót: ott az volt, hogy a feleség még utána is telefonálgatott, hogy "oh jajj édesem, nehogy átverjen a fiatal lány", aztán egy idő után a fiatal lány unalmas lett, szépen visszament a családjához a kalandorka férfi...
A véleményem az, hogy ritkán jön össze hosszútávú, stabil kapcsolat megcsalásból indulóból...
- tudta, hogy a feleségével megteheti, vissza lesz fogadva
- idősebb nőtől lelépett, kipróbálni egy fiatallal
- amikor unalmas lett, visszament
Férfiként írom hogy jellemtelen.
Vélemény?
Az, hogy a Felnőtt párkapcsolatokba kellett volna kiírnod, nem a családiba.
Mit vártál tőle? Eleve az, aki elhagyja a családját egy fiatalabbért elég gáz, és nem bíznék egy ilyen emberben, mert bennem lenne, hogy na, mellőlem vajon mikor lép le?
Jellemtelen. :(
A nejét meg a gyereket nem.sajnáltad. Most magad igen.
A.magyar nő, a magyar anya. A faszikámnak, kis béta meg a hulladékégetőben a helye!
Férfi 44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!