Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar gyereket ? Igy éljem le vele az életem ?
Figyelt kérdés
Kérlek adjatok tanácsot mert már nem tudom mitevő legyek. 5 eve vagyunk egyutt . 2 eve házasok. A baba nem akar jönni . Egy vizsgálatra kellene mennem ami 70 ezer ft . De lombikra ha bejelentkeznek ingyen lenne . Hallani sem akar róla. Inkabb azt mondta kifizeti nekem azt a 70 ezret par honap alatt összeszedi. ( zsebből ha akarná kitudná fizetni egyből). Neki már van egy gyereke, azt látom neki tökéletesen elég amit hétvégente vele töltünk. Vagy 100x elmondtam,hogy én is sajá gyerekre vágyok a kapcsolatunk első éveiben. Mostanra már ha felhozom semmit nem mond rá .Csak szedünk vitaminokat , jön az majd stb . Depressziós vagyok. Sokat sírok emiatt. Nagyon szeretem és amúgy imádja a gyerekét nagyon jó apa . A kapcsolatunk is jó ezt leszámítva . De azt érzem lassan kifutok az időből. Mit mondhatnék még neki ? Mondjam, hogy elhagyom ? :(2022. nov. 1. 04:46
11/15 anonim válasza:
Rakasd fel magad valakivel vagy hagyd el.
12/15 anonim válasza:
"Neki már van egy gyereke, azt látom neki tökéletesen elég amit hétvégente vele töltünk. "
Fantasztikus szülő! Ennek akarsz gyereket szülni ? A nők ilyen ostobák lennének?! Nincs neki gyereke . Az exének van egy gyereke , akire hétvégente vigyázni szoktatok , hogy anyuka is levegőhöz jusson!
13/15 anonim válasza:
El kell hagyni az ilyet ha nem akar, ennyi.
14/15 anonim válasza:
Folyamatosan védekezés nélkül szexeltek?
15/15 anonim válasza:
Fuuu de k*rva jó apa, aki örül annak hogy elég csak egy héten egyszer látnia... Ennek szülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!