Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gyereket akar én meg nem, hogy beszéljem meg vele?
Én egyetemre járok, van még másfél évem, a barátnőm már dolgozik. Én nem érzem úgy, hogy készen állok rá. Én ezt elmondtam neki, de nem érti meg.
22F
Kettes jól írta.
Nem tudom miót vagytok együtt, de eddig hogy nem voltatok tisztában a másiknak az álláspontjával az egyik ilyen (ha nem a legfontosabb) témával kapcsolatban?
Számomra valahogy egyértelmű egy kapcsolatban tisztázni azt, hogy mit gondolok a gyerekvállalásról, nem pedig 3 év együttlét után odanyögni.
Hány éves? Esetleg idősebb nálad?
Ha csak 1-2 évvel idősebb nálad, vagy egyidős veled, akkor még nyugodtan várhatók 3-4-5 évet is.
Nem ketyeg még a biológiai óra…
Én hasonló cipőben jártam, de én 24 éves vagyok, a barátnőm meg 31 lesz. 6.5 évvel idősebb nálam…
Mielőtt megismert sosem akart gyereket, velem tud csak családban gondolkodni, azt mondja…
Megbeszéltük a dolgokat és olyan kompromisszumra jutottunk, hogy még mielőtt 35 lesz, belevágunk a babaprojektbe, ha addig is minden ilyen jól megy mint most.
A jövő(d)re nézve, innentől kezdve CSAK GUMIVAL!
És utána becsomózva irány a vécé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!