Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gyereket akar én meg nem, hogy beszéljem meg vele?
Én egyetemre járok, van még másfél évem, a barátnőm már dolgozik. Én nem érzem úgy, hogy készen állok rá. Én ezt elmondtam neki, de nem érti meg.
22F
Én 22 évesen szültem,nincs azzal semmi gond ha 21 évesen akar valaki babát DE kell hozzá egy stabil párkapcsolat, tervezés és megértés egymás iránt. Közösen kell tervezni a jövőt. Én férjnél voltam, fiatalon házasodtunk és úgy beszéltük meg már előtte hogy már az elején vállalunk egy pici babát, ami a világ leg jobb döntése volt. A ti helyzetetek más, te egyetemre jársz, ő nyaggat a baba vállalással, ne hagyd magad rászedni, mert a babához pénz is kell, anyucik nagyon szeretnek cuki dolgokat vásárolni, meg vannak olyan dolgok amik egyszerűen szügségesek, pelus, tápszer stb. És ami a leges leg fontosabb, az egész életed gyökerestől megváltozik, minden a baba köré épül. Szóval szerintem szólj neki hogy te várnál vele pár évet míg készen nem leszel lélekben.
Hátha csak egy baba láz és később el fog múlni.
Nem bíznám rá a védekezést.
Hoppá elfelejtettem bevenni a tabit.
Hello, apuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!