Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gyereket akar én meg nem, hogy beszéljem meg vele?
Én egyetemre járok, van még másfél évem, a barátnőm már dolgozik. Én nem érzem úgy, hogy készen állok rá. Én ezt elmondtam neki, de nem érti meg.
22F
22 évestől akar gyereket?
Én menekülnék!
A barátnőd gyerekesen gondolkozik!
Egy gyerek nem cuki játék, akit be lehet tenni a sarokba, ha megunja, egy életen át tartó felelősség. Együtt éltek több éve önállóan, van annyi megtakarításotok, hogy a kezdő dolgokat megvegyétek, és utána minimum az elkövetkező 1,5-2 évben eltartsátok magatokat, fenntartsatok egy lakást, és még pelenkára, babaápolási szerekre, esetleg tápszerre is futja?
Vagy úgy képzeli, hogy ő szül, a többit meg mindenki oldja meg, elsősorban a szülei(tek), mert a babázás jó? Mondd meg kerek perec, hogy NEM, és gumi nélkül a közelébe se menj, ha meg nem tud logikusan gondolkozni szakítani kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!