Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar gyereket ? Igy éljem le vele az életem ?
Figyelt kérdés
Kérlek adjatok tanácsot mert már nem tudom mitevő legyek. 5 eve vagyunk egyutt . 2 eve házasok. A baba nem akar jönni . Egy vizsgálatra kellene mennem ami 70 ezer ft . De lombikra ha bejelentkeznek ingyen lenne . Hallani sem akar róla. Inkabb azt mondta kifizeti nekem azt a 70 ezret par honap alatt összeszedi. ( zsebből ha akarná kitudná fizetni egyből). Neki már van egy gyereke, azt látom neki tökéletesen elég amit hétvégente vele töltünk. Vagy 100x elmondtam,hogy én is sajá gyerekre vágyok a kapcsolatunk első éveiben. Mostanra már ha felhozom semmit nem mond rá .Csak szedünk vitaminokat , jön az majd stb . Depressziós vagyok. Sokat sírok emiatt. Nagyon szeretem és amúgy imádja a gyerekét nagyon jó apa . A kapcsolatunk is jó ezt leszámítva . De azt érzem lassan kifutok az időből. Mit mondhatnék még neki ? Mondjam, hogy elhagyom ? :(2022. nov. 1. 04:46
1/15 anonim válasza:
Fuh de megtudnak bolondolni nők csak hogy terhesek legyenek…
2/15 anonim válasza:
"Azt a 70 ezeet par honap alatt osszeszedi"
Elkepeszto hogy meg most sem erted. Egy vasatok sincs egy uj gyerekre. Azt a 70 ezret havonta kell osszeszedni a gyerekre pelenka, tapszer, vitamin, ruha, plusz oltasok, babszinhaz...es ekkor meg kicsi. En most vettem 150 ezerert a kisfiamnak laptopot, 60ert okostelot, 14 ezerert sportcipot. Egyedulallo anyakent. Te nem dolgozol?
3/15 A kérdező kommentje:
Pont ezt mondom , neki is van pénze . En is keresek . Gyerekszobától kezdve kiságyig minden meg van már. Nem a penzen van a hagsúly az AKARASON ha nem ment volna át .
2022. nov. 1. 05:37
4/15 anonim válasza:
Ha.márbnem.akarja, mit tudsz tenni? Nem sokmindent. Az első nejem ugyanígy húzta- halogatta. Válás lett a vége, ma egy 49 éves szingli.
Megértelek és nagyon nem irigyellek.
F, 44
5/15 anonim válasza:
Szerintem tulsagosan ragorcsolsz es ezzel mar megijeszted ot. Picit probalj lehiggadni. Minel jobban refeszulsz a temara, annal nehezebben fog osszejonni. Egy kicsit hagyd ezt a dolgot, mondjuk egy par hetig.
6/15 anonim válasza:
Ne haragudj már, fogod magad és elmész a vizsgálatra, ha annyira akarsz, nem kell az engedélye. Nem értem, mi a probléma, majd te kifizeted rá a 70 ezret és kész.
Hol a gond?
7/15 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle kerek perec, hogy akar e gyereket. Ha azt látod, hogy terel vagy kamuzik, akkor szakits vele. Ha őszintén azt mondja, hogy szeretne és tényleg el is kezd tenni érte, akkor maradj. De nem gondolom, hogy a második eshetőség fog bekövetkezni. Egyébként a stressz és a depresszió nagyon ront a teherbe esesi lehetőségen.
8/15 anonim válasza:
Ha neki a sajátjátból is elég annyi, amennyit hétvégi apukaként eltenget vele, és ő tökéletesen megvan így is, majd jön, ha akar mentalitással, a vizsgálatra nem megy, a pénzt nem adja oda, hanem majd pár hónap alatt összeszedi....akkor mit erőlködsz? Nem teljesen világos, hogy ő nem akar második kölyköt, annak minden macerájával együtt? Kb nyugodt attól, hogy nem jön össze. Fizesd ki magadnak a vizsgálatot, hogy legalább lásd, hogy veled minden rendben van-e, aztán kérdezd meg kerek-perec, hogy ő mit akar az élettől, és ennek megfelelően mérlegelj. Közel se biztos, hogy találsz gyorsan új embert, az se, hogy valaha lesz gyereked, akkor is, ha őt otthagyod.
9/15 anonim válasza:
Ha van pénz akkor miért is úgy kell összekapargatni 70ezer forintot hónapok alatt?
10/15 anonim válasza:
Ki kötelez rá, hogy le éld? Senki. Van választási lehetőséged. Viszont mindegyiknek a következményeit is neked kell viselned, és csendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!