Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak "bolond" pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak "bolond" pasik buknak rám? Én vagyok a hibás? Miért van ez?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, a barátaim szerint csinos (fiúk szerint)Jártam már sok fiúval, de 1-2 hétnél tovább egyikkel se bírom, mert vagy folyton telefontál, vagy kiderül róla hogy veszélyes a fazon és nem tiszta üzletei vannak, vagy csak megfektetni akar, vagy épp akkora stréber, hogy első randin az IQ-m kérdezgeti.

Mindegyikkel én szakítottam, mert nem bírtam tovább.

Általában le akarnak fektetni már az elején, azért hagytam őket ott...

(még szűz vagyok és nem szégyellem)

Én vagyok a hibás? Miért van ez?

Hol találkozhatok értelmes pasikkal?

2008. dec. 23. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
én vagyok az eseted megbuktam az érettségin a telefonom a Balatonba esett a sötét üzleteket meg meghagyom a volt pasidnak...szexről nem nyilatkozom ahogy jön...
2008. dec. 23. 23:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nem mindenkinek van olyan szerencséje, hogy elsőre találkozik azzal, akivel aztán leéli az életét. Előbb-utóbb találkozni fogsz azzal a pasival, akivel találkoznak az igényeitek. Addig pedig koncentrálj magadra, abban is van szépség!
2008. dec. 23. 23:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondoltál hogy veled van a baj, hogy ilyen pasikat szedsz össze? Lehet hogy tudat alatt nem is akarsz kapcsolatot? Vagy csak túl magasak az elvárásaid? Ha semmi ilyesmiről nem lehet szó, hát szedd fel TE a pasikat, ne azokkal járj akik kikezdenek veled...
2008. dec. 23. 23:45
 4/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

utolsó válaszolónak: köszi, kipróbálom :D

2008. dec. 23. 23:57
 5/9 A kérdező kommentje:

csak félek a barátaimnak is mesélni ezekről a pasikról, csak pár nagyon vicces esetet osztok meg velük

félek, hogy emiatt rib@ncnak néznek egyesek :S

2008. dec. 24. 00:00
 6/9 Srapnel ***** válasza:
Ha nagyon sokszor nem megfelelők akarnak téged, akkor el kell gondolkodni magadon. Légy olyan, mint aki ahhoz illik, amilyet akarsz. Pl. ha plázacicának öltözöl, úgy is viselkedsz és úgy is gondolkodsz, akkor a tarisznyás bölcsészfiúknál nem sok esélyed van és fordítva. (Az említettek csak példák, ne vegye senki magára.)
2008. dec. 24. 11:09
 7/9 A kérdező kommentje:

nem védekezni akarok, de akkor nem azonos "érdeklődésű emberek" próbálkoznának nálam?

itt kissé szétszórt az arány, a három diplomástól egészen a szexmániás uzsorásig minden van... :S

2008. dec. 24. 12:02
 8/9 Srapnel ***** válasza:
Nem biztos, hogy az említettekben kell azonosnak lenniük: az emberek között nem csak ilyen különbség/azonosság van. Lehet ugyanolyan lelki problémája egy péknek és egy gyárigazgatónak is.
2008. dec. 24. 23:39
 9/9 anonim válasza:

figyelj minden pasi bolond én is pasi vagyok és bolond is

de ez teszik a barátnömnek !! jo igaz normális is tudok lenni ami nem mindenkire igaz .

2008. dec. 27. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!