Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak "bolond" pasik buknak rám? Én vagyok a hibás? Miért van ez?
18 éves vagyok, a barátaim szerint csinos (fiúk szerint)Jártam már sok fiúval, de 1-2 hétnél tovább egyikkel se bírom, mert vagy folyton telefontál, vagy kiderül róla hogy veszélyes a fazon és nem tiszta üzletei vannak, vagy csak megfektetni akar, vagy épp akkora stréber, hogy első randin az IQ-m kérdezgeti.
Mindegyikkel én szakítottam, mert nem bírtam tovább.
Általában le akarnak fektetni már az elején, azért hagytam őket ott...
(még szűz vagyok és nem szégyellem)
Én vagyok a hibás? Miért van ez?
Hol találkozhatok értelmes pasikkal?
köszi a válaszokat :)
utolsó válaszolónak: köszi, kipróbálom :D
csak félek a barátaimnak is mesélni ezekről a pasikról, csak pár nagyon vicces esetet osztok meg velük
félek, hogy emiatt rib@ncnak néznek egyesek :S
nem védekezni akarok, de akkor nem azonos "érdeklődésű emberek" próbálkoznának nálam?
itt kissé szétszórt az arány, a három diplomástól egészen a szexmániás uzsorásig minden van... :S
figyelj minden pasi bolond én is pasi vagyok és bolond is
de ez teszik a barátnömnek !! jo igaz normális is tudok lenni ami nem mindenkire igaz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!