Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 évesen miért mondják rám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen miért mondják rám a 18-20 éves lányok hogy öreg vagyok?

Figyelt kérdés
Kinézetre 20-22 évesnek néznek mindig, de mikor megtudják mennyi vagyok valójában menekülnek tőlem meg hogy én már öreg vagyok hozzájuk. 18-22 éves lányoknak szoktam írogatni, (néha fiatalabb 16-17 éves lányok is rám írnak) felette már sok az olyan nő akinek gyereke van, lestrapált stb. azok nem jönnek be. Tagadjam le a koromat hogy fiatalabb lányt találjak? A másik pedig hogy a korombeli nőknek az eletceljai is mások, ennyi idősen mindenki gyereket akar stb. én meg még szórakozni szeretnék, családot egyáltalán nem, a 18-20 éves lányok pedig pont így gondolkodnak ahogy én. Az idősebb korosztállyal nincs nagyon közös téma.
2022. okt. 28. 05:43
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Aki egymástól 2-3 évvel különböző felnőtt emberek külseje között különbséget tud tenni, annak beteg az agya.

Bemeséled magadnak, mint az anorexiás lányok azt, hogy egy almától azonnal érzik magukon a hízást.

Két gyakornok lány van nálunk, az egyik 21, a másik 26 éves. A 21 éves konkrétan idősebbnek néz ki, a másikból ki nem nézed, hogy már doktorandusz. Éljen a szar genetika.

2022. okt. 28. 11:21
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Te mit mondasz egy 40 esre
2022. okt. 28. 11:39
 33/40 anonim ***** válasza:
60%

Konditerem, jó karrier megfelelő fizetéssel (meg az ezzel járó dolgok, mint ruhák, kocsi, minőségi lakás, különleges nyaralás), intelligencia, és mindjárt nem fogják azt mondani, hogy öreg vagy.

Te a jelek szerint ezek közül semmit nem tudsz felmutatni.

2022. okt. 28. 12:06
 34/40 A kérdező kommentje:
Utolsó, szóval ott tartunk hogy az egzisztencia nagyon fontos a nőknél, amúgy egyetértek abban amit mondtál, de nagyon szomorú dolog, engem ne a pénzemért szeressenek.
2022. okt. 28. 13:48
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

"Ott tartunk"???

Ember, az emberi civilizáció története során soha nem számított ennyire keveset az egzisztencia, mint manapság. :D

2022. okt. 28. 13:54
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Na, incel vincèt olvashattuk ma is.

Eriggy innen hülyegyerek vissza a sarokba sírni!😂

2022. okt. 28. 15:04
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsónak annyit, a nők eleve hamarabb öregednek mint a ferfiak olvass utána"

:) Csak hiszed. Nem a nők szoktak 30 körül kopaszodni és Micky egér fejjel rohangálni.

2022. okt. 28. 15:23
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb férfinek annyi önkritikája nincs, hogy bármit tegyen magáért valaha az élete során. Az is csoda, ha egyáltalán elemelik a valagukat néha edzeni, nemhogy ápolják magukat.

Sokkal durvább ráncaik vannak, mint a nőknek ugyanannyi idősen általában, olyan a fejük, mint a gyík valaga, kopaszkásak, tokásak, kikopott szakáll, ronda fogak. Nagyon nagy tisztelet a kivételnek, de aki csak a biológiára hagyatkozva hiszi azt, hogy kevésbé/szebben öregszik, mint a nők, az csak magát ámítja.

Úgy könnyű szépnek és vonzónak tartanotok egymást, hogy heteroszexuálisak vagytok és soha még csak fel sem merül bennetek, hogy egymáshoz érjetek. Könnyű a heteroszexualitásra fogni, hogy miért lenne bizarr egymást megérinteni, de hé, mikor a hetero/bi nők érzik ugyanezt veletek kapcsolatban, érdemes lenne elgondolkodni kicsit. Nem az számít, hogy ti egymásnak mennyire mesélitek be azt, hogy a valóság nem a valóság, amíg a nőkkel akartok szexelni.

Biszexuális vagyok, mit ne mondjak, egy idősebb nőhöz előbb nyúlnék, pedig nem az eseteim az idősek.

2022. okt. 28. 23:12
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
De annak legalább az illata jó
2022. okt. 28. 23:12
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

"amúgy egyetértek abban amit mondtál, de nagyon szomorú dolog, engem ne a pénzemért szeressenek."

Pedig minden egyes évvel távolabb kerülsz atttól, hogy 18-20 éves lányok másért veled legyenek.

2022. okt. 29. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!