Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen miért mondják rám a 18-20 éves lányok hogy
öreg vagyok?
21/40 A kérdező kommentje:
Attól miért vagyok pedofil hogy nem tetszenek a ráncos kiöregedett nők te szerencs*tlen hmm ? 18 év feletti lány már bőven nem gyerek de mindegy, aláírom vannak 25-30 felett is olyan nők akik jobban néznek ki, de egy igényes 30asnak gyerek nélkül egyedulallokent az egekben az elvarasai. Egyébként meg a nők nagyon valogatosak, nem elég ha tetszel neki, a nő meg csak szimplán ha jól néz ki már nyert ügye van, a férfi elfogadja.
22/40 A kérdező kommentje:
Látom ide nem érdemes semmit se írni mert televan végtelenül buta emberekkel.
Mióta ráncos és kiöregedett egy 25-30 éves csaj, te szerencsétlen? 😂
Pedofil tényleg nem vagy, azok nem a 18 évesekre buknak, de ettől még szörnyen éretlen vagy és komoly gondok vannak a toronyban.
2022. okt. 28. 10:45
#21 na sejtettem, hogy itt van a kutya elásva. Abban reménykedsz, hogy egy 18 évesnek jó leszel, mert náluk még alacsonyan van a léc🤣Nem azért, mert egy 25-30 éves nő ráncos lenne (ekkora hülyeséget mondani, én 26 évesen jobban nézek ki, mint valaha és 20-nak szoktak nézni).
Örülnél te, ha kellenél ilyen nőknek.
2022. okt. 28. 10:49
25/40 A kérdező kommentje:
Utolsónak annyit, a nők eleve hamarabb öregednek mint a ferfiak olvass utána... Kétlem hogy jobban néznél ki 26 evesen mint 20 evesen, ahogy idősödsz megy ki a kollagén a szervezetedből és úgy lesz csúnyább a bőröd. Rengeteg 25 feletti nő már levan strapálva aki nem annak nagyon fent vannak az elvárásai
Te vagy trollkodsz, vagy nem igazán láttál még nőket. 😂
2022. okt. 28. 11:11
27/40 A kérdező kommentje:
Van sok 25 év feletti ismerősöm, mindnek gyereke lett már korán 20-22 évesen (vagy már előbb) miután megszülték a gyereket elhíztak, volt aki tetszett szülés előtt utána meg nagyon megöregedett, számomra nem vonzó az ilyen. Akiknek nincs gyereke azok is eléggé leharcoltak, mert fiatal korukat végig bulizták, ittak, stb. És ez meglátszik rajtuk idővel.
20 évesen nem sportoltam, nem volt még plasztikám és a szemöldököm is katasztrófa volt, a hajamat is előnytelenül hordtam. Hidd el nyugodtan, hogy most sokkal jobban nézek ki. Olyan pasik nyomulnak rám, akiknek akkoriban nem tetszettem. Legutóbb egy 20 éves srác 18-nak nézett engem.
De ha szerinted hihetetlen az, hogy valaki fiatalabbnak nézzen ki, akkor miért állítod, hogy 30 évesen 20-nak nézel ki?😂A kollagéntermelés benned is csökken, nem csak a nőkben.
2022. okt. 28. 11:19
#27 aha, tehát minden nő 20 évesen szül. Te romák között élsz?
2022. okt. 28. 11:20
30/40 A kérdező kommentje:
Vannak egy két egyedülálló szép nő 25 felett is, csak az az a kategória akinek sose fogok megfelelni mert olyan elvarasai vannak. Ház, autó, komolyabb fizetés.
Kapcsolódó kérdések: