Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy embert meggyőzn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy embert meggyőzni arról, hogy egy macska nem való lakásba?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel nemrég költöztem össze, és rövidesen beszerzett egy kis macskát ami kezdetben nem tűnt olyan eget rengető dolognak. Viszont azóta csak a probléma van vele. Le veri a cuccokat az asztalról, a 700 ezres papír vékony TV-m körül mászkál ahonnan nem hajlandó elzárni a macskát. Nyivákol minden miatt, kb. már hozzá kell alkalmazkodnom. Sajnos az albérlet tulaja beleegyezett a macska tartásba.

Már nagyon elegem van, és lépéseket kell tennem. Többször mondtam neki, hogy ez így nem normális állapot. Erre azt a választ kaptam, hogy a macskák az első két évben ilyenek.

2022. okt. 26. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:
81%
Az összes állatkínzót börtönbe kell küldeni!
2022. okt. 28. 07:14
 62/80 anonim ***** válasza:
49%
61 senki nem említett ilyet, van akit zavar egy állat a házban van akit nem.
2022. okt. 28. 07:26
 63/80 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha valaki elvinné a 800 000 ftos törzskönyvezett pomerániaimat és kibaszná a mezőre, mert nem tetszik neki, nemhogy szakítanék, hanem masszívan felgyújtanám és nézném ahogy elég. Fasznak is van ám vége. :D
2022. okt. 28. 08:17
 64/80 A kérdező kommentje:
Ez a macska ingyen lett hozva ide, ingyen is tud távozni. Múltkor a nagy macskás barátnőm azért jól kivágta saját kezűleg a szobából, falnak reptetve mikor az ő agyát is jól felhúzta.
2022. okt. 28. 08:23
 65/80 anonim ***** válasza:
83%

De érted...

Valakinek baja van a kiskedvencemmel? Jó, legyen, elfogadom.

Valakinek baja van azzal, ahogy állatot tartok? Oké, fair. Még örülnék is, ha megmondaná, hogy hogyan legyek jobb gazdi.

Ha valaki nem tud együttélni vele, azt is elfogadom.

Még azt is, ha valaki nem tartja fairnek, hogy befogadtam egy állatot anélkül, hogy megbeszélném vele, mert szerintem sem fair ez.

Sőt, még az is oké, hogy utál, amiért kiteszem ennek.

De hogy egy állatot bántson vagy kidobjon miattam? Azt nem. Azt kurvára nem. Nem tenné zsebre, amit tőlem kapna, az biztos.

2022. okt. 28. 08:57
 66/80 anonim ***** válasza:
13%
Kerdező, itt írják, hogy nem szabad kidobni a macsekot. Nem is kell, igazuk van. Ki kell VINNI, szép finoman, táskában. Nem kell dobni. Ha megérkeztek egy szép mezőre, ki venni táskából finoman, megsimogatni a buksiját és közölni vele, hogy szabad vagy kishaver! A mezőn aztán kulelhat, vizelhet ahová akar, kefélhet más macskákkal, hullajthatja a szőrét, nem zavar senkit. Az állat tartók amúgy is önzők, a saját hóbortjuk miatt rabságban tartanak egy érző lényt.
2022. okt. 28. 11:08
 67/80 anonim ***** válasza:
86%

Komolyan nem érted, hogy amit javasolsz az ILLEGÁLIS és HASZTALAN? Komolyan, az állatvédelmi szempontokat félretéve se értem ezt a tanácsot.

(És de, amit te leírtál, az pontosan az állat "kidobása".)

2022. okt. 28. 11:14
 68/80 anonim ***** válasza:
86%

69, egész addig lesz ilyen boldog állat, amíg meg nem eszi egy roka, kóbor kutya, sakál, le nem gyengül, mert nem tud vadászni, meg nem betegedik, akár egy harc során elkapva valamit, akár natúr megfázásban, meg nem tépi valamilyen ragadozó madar stb.

Egyrészt a kóbor macskákat is tizedelik az említett tényezők, de nekik meg van az előnyük, hog, eleve ebbe szocializálódtak. Másrészt egy emberhez szokott állat kilökése a "vadonba" minden eserltben lelketlen tett, sima cserbenhagyás.

2022. okt. 28. 14:42
 69/80 anonim ***** válasza:
86%

Hagyd rá, nyilván tojik az állat jólétére.

Csak abba se gondol bele hogy semmit nem ér a fantasztikus praktikája.

Ha nekem eltűnne a benti állatom, ráadásul tudnám hogy a pasim utálta, akkor r0hadt nagy botrányt csinálnék.

Arról nem beszélve hogy előbb vagy utóbb szereznék új kisállatot (ezúttal nem hagynám kettesben a pasival, még akkor se ha nem tudtam rábizonyítani az előzőt), szóval ugyanúgy lenne otthon macska/kutya.

A megoldás az hogy nem költözik össze állatszerető és állatgyűlölő ember.

2022. okt. 28. 14:47
 70/80 anonim ***** válasza:
29%
A 69 is egy 0!
2022. okt. 28. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!