Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy embert meggyőzn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy embert meggyőzni arról, hogy egy macska nem való lakásba?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel nemrég költöztem össze, és rövidesen beszerzett egy kis macskát ami kezdetben nem tűnt olyan eget rengető dolognak. Viszont azóta csak a probléma van vele. Le veri a cuccokat az asztalról, a 700 ezres papír vékony TV-m körül mászkál ahonnan nem hajlandó elzárni a macskát. Nyivákol minden miatt, kb. már hozzá kell alkalmazkodnom. Sajnos az albérlet tulaja beleegyezett a macska tartásba.

Már nagyon elegem van, és lépéseket kell tennem. Többször mondtam neki, hogy ez így nem normális állapot. Erre azt a választ kaptam, hogy a macskák az első két évben ilyenek.

2022. okt. 26. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
0%

48-as, a válaszomat már törölték😂, nyilván a cenzor is macskás.

Továbbra is a humánus eltűnést javaslom. Az emberi kapcsolatok fontosabbak, mint az ember-állat, az csak pótlásnak van.

2022. okt. 27. 16:03
 52/80 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ahhoz macskásnak lenni, hogy a törvénybe ütköző dolgot promotáló választ töröljék. :)

És fogd fel, hogy SEMMI ÉRTELME "eltüntetni" a macskát, az állatvédelmi szempontokat félretéve sem oldana meg semmit.

2022. okt. 27. 16:06
 53/80 anonim ***** válasza:
100%
51, a humánus része melyik annak, amit javasoltál? Az állat eltulajdonítása, az, hogy kidobod, vagy az, hogy egy idegen területen védtelenül magára hagyod úgy, hogy benti cica volt, tehát se fizikailag, se mentálisan nincs felkészítve a kóbor létre?
2022. okt. 27. 16:06
 54/80 anonim ***** válasza:
100%

51 hát ha ilyen emberek vennének körül, mint te akkor inkább 30 macska társaságát válsztanám.

Szerencse vannak normális emberek is és így nem kell választanom se a kutyám se az emberi kapcsolataim között.

N 30

2022. okt. 27. 16:09
 55/80 A kérdező kommentje:

Le vagyok döbbenve, hogy ennyi ember előtérbe helyez egy állatot. Egy állat nem tud például úgy lelki támaszt nyújtani, mint egy ember, megoldani közös bevásárlást, problémákat stb...

Aki macskát választ inkább, és eldob egy embert utólag, annak nem való párkapcsolat.

Valószínűleg egy nagy macskás töröltette a számomra akár hasznos választ.

2022. okt. 27. 16:54
 56/80 anonim ***** válasza:
17%

Humánusan, titokban megszabadulsz a cicustól, majd a következőtől is és így, tovább.

Nálatok, valamiért nem érzik jól magukat a macskák és mindig megszöknek😃. Állat lakásba különben sem való. A macska rádásul a lakásba is kulel, meg vizel. Olyan büdös, mint a rohadt élet, hiába mondják a macska tulajok, hogy nem büdös. Az a helyzet, hogy ők már nem érzik a szagot, mert hozzá szoktak. De aki belép hozzájuk, azonnal megcsapja a bűz.

2022. okt. 27. 17:24
 57/80 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező! Akkor hagyd ott a párod, milyen ember az olyan aki a macskát választja...
2022. okt. 27. 19:03
 58/80 anonim ***** válasza:
87%
Eltüntetést nem pártolom. Aljas lenne, annak ellenére gondolom, hogy szerintem sem lakasba való, nem lenne korrekt se a macskával se a pároddal szemben. Legjobb lenne odadni egy ismerősnek aki szereti es gondozza. Egyedül él sok öreg ember azoknál valahogy megertem ha ott van, mint tarsasag.
2022. okt. 27. 19:49
 59/80 anonim ***** válasza:
100%

El vagy tájolva. Az nem "előtérbe helyezés", hogy nem b@ssza ki az állatát miattad.

Szerintem szakíts, mindenki jobban jár.

2022. okt. 28. 06:49
 60/80 anonim ***** válasza:
73%
Nem is olyan ritka, hogy emiatt kerül válságba egy kapcsolat. Csak itt a gyakorin olvastam párat, hogy pl. a kutya a közös ágyban alszik, szétrágja rendszeresen a cipőket, a kan macska egész este nyávog és nem tudnak aludni, a macska a vendég sporttáskájába jelölt vagy nyálas szőrgalacsint hány ki különböző helyeken, vagy minden ruhája csupa szőr, ez nem mindenkinek tetszik. Komoly vitákat generálhat, ez így van.
2022. okt. 28. 07:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!