Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy embert meggyőzn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy embert meggyőzni arról, hogy egy macska nem való lakásba?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel nemrég költöztem össze, és rövidesen beszerzett egy kis macskát ami kezdetben nem tűnt olyan eget rengető dolognak. Viszont azóta csak a probléma van vele. Le veri a cuccokat az asztalról, a 700 ezres papír vékony TV-m körül mászkál ahonnan nem hajlandó elzárni a macskát. Nyivákol minden miatt, kb. már hozzá kell alkalmazkodnom. Sajnos az albérlet tulaja beleegyezett a macska tartásba.

Már nagyon elegem van, és lépéseket kell tennem. Többször mondtam neki, hogy ez így nem normális állapot. Erre azt a választ kaptam, hogy a macskák az első két évben ilyenek.

2022. okt. 26. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
67%
Én magam sem szívesen élnék egy lakásban, ahol a macska az asztalon mászkál. Pedig van macskám. Meg kell nevelni, és kész. Azért a gyerek más téma!
2022. okt. 26. 22:36
 42/80 A kérdező kommentje:
Nem is értem hogy lehet egy ember gyereket hasonlítani egy állathoz (macska)
2022. okt. 27. 02:16
 43/80 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, leírom ismét, bár látom teljesen felesleges. Ez a különbség egy olyan ember között, aki bent tartja az állatát és számára családtag és egy olyan ember között, akinek az állat állat, majdhogynem fogyóeszköz, amit ki lehet vágni az udvarra, vagy épp lepasszolni, ha már terhes valamiért. És erre írtuk sokan, amit szintén nem értettél, hogy komoly ideológiai különbség van köztünk és könnyen lehet, hogy közted és a párod között is. Ami, valójában áthidalhatatlan.

De, ahogy látom, te ezt vagy képtelen vagy felfogni, vagy pont leszarod, mit írunk.

2022. okt. 27. 05:30
 44/80 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező, én már szóltam, teljesen elfogultak itt bizonyos emberek, ha állatról van szó. Az utcán élő hontalan nem érdekli, bezzeg egy macskát, azért borítana mindent. Meg presszúrál, hogy úgy is a rövidebbet húzod, ha választani kell a pasi vagy a kisállat között. Vagyis húzd meg magad, tudjad a helyed, ha jót akarsz, nyeld a macskaszőrt és fizesd ki a tönkrement dolgokat.

A gyerekkel való párhuzamot nem is értheted, innen is látszik, nem tudnak különbséget tenni a saját gyerek és egy állat között. Egyáltalán nem ugyanaz a téma. Felesleges minden vita az elfogult gazdikkal. Nem tudnak reálisan hozzászólni a témához, kizárólag csak érzelmi alapon nyilvánulnak meg. Én is voltam cicatartó, az összes ajtónkat, kanapét szétkaparta, hiába vettünk külön drága kaparó fát meg játékokat neki erre a célra.

2022. okt. 27. 06:00
 45/80 A kérdező kommentje:
Nálunk is van kaparófa, erre az ülőkémet kaparja leginkább. Van neki alvóhely, de a frissen mosott ruhákkal téli kosárban fetreng. Ez a macska is fordítva van bekötve.
2022. okt. 27. 06:04
 46/80 anonim ***** válasza:
100%

44, erről beszélek oldalak óta, de mégegyszer nem írom le. Egyszerűen egy állattartó és egy nem állattartó nem alkalmas közös kapcsolatra. Ennyi.

Kérdező, azért kapar, mert a mancsán (is) vannak szag mirigyek, tehát a kaparással jelöli a területét. Erre jó a dörgölőzés is, vagy épp a "tiszta" tehát nem saját szagú ruhákon való fekvés.

A macska nem hülye, mindent okkal csinál, csak ismerni kéne az okokat. Emellett nevelhetőek is, de végtelenül öntörvényű állatok, nem olyan, mint a kutya, akit beidomítasz, hogy csak az előszobába, ott is kizárólag a saját rongyán töltheti az életét.

Ezért nem árt tájékozódni, mielőtt valamit hazaviszel.

És még egy pillanatra visszatérve a 44re,nem fenyegetőzik itt senki. Ha a nő felelősségteljes gazdi, főleg, ha a kérdező és a macska párharca miatt állandó a feszültség, tehát a kapcsolat lassan már inkább teher, akkor a macskát választja. Ha nem, akkor vagy egy olyan döntést hoz meg, ami örökre nyomot hagy benne, vagy olyan a gondolkodása, mint a kérdezőnek. Utóbbi a legkevésbé valószínű, mert úgy fest igyekszik gondoskodni az állatról és nem éli meg akkora drámának, mint a kérdező. Ismétlem, senki nem fenyegetőzik. Vannak állatos és állat nélküli emberek. Érdemes tudatosan nem egymást keresniük. Aki egyszer ezzel megégeti magát, már így is tesz.

2022. okt. 27. 06:20
 47/80 anonim ***** válasza:
100%

A macska pont hogy a lakásba való, ott tartható biztonságosan.

Ettől még persze nem kell dúvadnak lennie. Ajánlom Jackson Galaxy videóit, szuper tippjei vannak cica-témában.

2022. okt. 27. 10:43
 48/80 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván cseppet se gyanakodna a párja, hogy hova tűnhetett a macska. Ebből csak szakítás lenne és/vagy új macska, zseniális megoldás. (Nem.)

2022. okt. 27. 10:45
 49/80 anonim ***** válasza:
0%

Azért nem marad a macska a lakásban mert nincs ivartalanítva!

Csak idő kérdése és ugrálas közben összetöri a TV-t! Te viszont ideg rohamot kapsz és állatkínzást követsz el! A baratnőd kihívja a rendőrséget és jogosan megkapod az érte járó 3 év börtönt!

Biztos ezt akarod? Inkább hagyd el a nőt és keress olyat aki nem tart állatot.

2022. okt. 27. 11:29
 50/80 anonim ***** válasza:
50%
20-as, ne mond már nekem hogy a cicus minden dolga végeztével megnyalja az összes lábacskáját. Nem, ki jön az alomból, aztán végig járja az egész lakást, ha kedve tartja tisztálkodik, de ennek az ideje teljesen változó.
2022. okt. 27. 12:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!