Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy embert meggyőzn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy embert meggyőzni arról, hogy egy macska nem való lakásba?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel nemrég költöztem össze, és rövidesen beszerzett egy kis macskát ami kezdetben nem tűnt olyan eget rengető dolognak. Viszont azóta csak a probléma van vele. Le veri a cuccokat az asztalról, a 700 ezres papír vékony TV-m körül mászkál ahonnan nem hajlandó elzárni a macskát. Nyivákol minden miatt, kb. már hozzá kell alkalmazkodnom. Sajnos az albérlet tulaja beleegyezett a macska tartásba.

Már nagyon elegem van, és lépéseket kell tennem. Többször mondtam neki, hogy ez így nem normális állapot. Erre azt a választ kaptam, hogy a macskák az első két évben ilyenek.

2022. okt. 26. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
36%

Nekünk is van macska a lakásban, de vannak szabályok.

Pl. ha a macska nyervog, amikor alszom ,akkor nyakon vágom. Elég hamar megtanulta, hogy hétvégén 10-ig csöndben kell lennie. Ágyba, asztalra nem mehet fel.

Amúgy sajnos a kölyökmacska tényleg kajla ,csinál kárt. Macskabiztosra kell tenni a házat. Mi 2 éves macskát hoztunk, gyakorlatilag nem lehet tudni, hogy macska van a házban. Egész nap alszik, néha az ölembe ül meg megetetem, ennyi.

2022. okt. 26. 17:32
 22/80 anonim ***** válasza:
60%

Ahogy téged arról, hogy de igen, való.

Jelenleg te vagy az új ember a családban, a gyenge láncszem, tőled fognak megszabadulni, ha nem bírsz viselkedni abban a helyzetben, ami már előtted jó ideje kialakult. Ki a fasznak hiszed magad, hogy berongyolsz más életébe és komolyan azt gondolod, hogy majd rendezkedsz ott kedvedre? :D Keress olyan embert, akinek nincs kisállata, szívesen.

2022. okt. 26. 18:05
 23/80 anonim ***** válasza:
98%
Megbeszéltétek az állattartással járó problémákat mielőtt belevágtatok vagy csak annyit mondtál hogy jó hozzad a macskát? Úgy egyeztél bele hogy te igazából nem akartad? Ez a nen mindegy. Állattartásra fel kell készülni legyen az kutya, macska, kisemlős vagy akármi. Nekem jöhetne a férjem hogy hozzunk macskát, a válaszom kategorikus nem. De ha már megvan, nem nagyon tudsz mit tenni, a macskát kidobni nem lehet - és ne is tegyétek mert a macska nem tehet arról hogy kettőtöknek más elképzeléseitek vannak az állattartásról. Ha nagyon nem változik a helyzet akkor vagy szakítás lesz vagy találni kell a macskának egy JÓ otthont, új és szerető gazdit.
2022. okt. 26. 18:14
 24/80 A kérdező kommentje:
Ez nonszensz, hogy egy állat miatt már valaki a másikhoz nem passzol. Mindenben nem lehet azonos az érdeklődési kör. Ez a macska ágyban alszik, párnán, asztalon mászkál. Egyáltalán nem higiénikus, ahogy írta az egyik válaszoló.
2022. okt. 26. 18:40
 25/80 anonim ***** válasza:
66%
#24 viszont te érkeztél újonnan hozzá és a macskához, így miattad nem fogja kidobni a macskát, neked kell alkalmazkodni
2022. okt. 26. 18:44
 26/80 anonim ***** válasza:
100%

"Barátnőmmel nemrég költöztem össze, és rövidesen beszerzett egy kis macskát"

Ez alapján előbb összeköltöztek, aztán szerzett macskát.

Amúgy de, emiatt nem illetek össze. Mert alapvetően máshogy álltok az állattartáshoz.

2022. okt. 26. 19:13
 27/80 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%
25: Ez esetben ez nincs így. Írta, hogy 3 éve vannak együtt, nemrég költöztek össze és a macska is feltételezem nem rég került képbe.
2022. okt. 26. 19:13
 28/80 A kérdező kommentje:
Előbb volt az összeköltözés, aztán a macska. Egy állat miatt szerintem baromság szakítani egyik-másik félnek.
2022. okt. 26. 19:28
 29/80 anonim ***** válasza:
77%
Az állattartás ilyen. De a gyerekkel is hasonló lesz.
2022. okt. 26. 19:36
 30/80 anonim ***** válasza:
86%
28, mi a párommal ezért szakítunk, szakítottunk két év után. Közölte, hogy ő, vagy a macskák... Már előre tudta a választ, hiszen eleve úgy ismerkedek, hogy tudatom, én csomagban vagyok. Van olyan, hogy két ember nem illik össze.
2022. okt. 26. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!