Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet egy embert meggyőzn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy embert meggyőzni arról, hogy egy macska nem való lakásba?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel nemrég költöztem össze, és rövidesen beszerzett egy kis macskát ami kezdetben nem tűnt olyan eget rengető dolognak. Viszont azóta csak a probléma van vele. Le veri a cuccokat az asztalról, a 700 ezres papír vékony TV-m körül mászkál ahonnan nem hajlandó elzárni a macskát. Nyivákol minden miatt, kb. már hozzá kell alkalmazkodnom. Sajnos az albérlet tulaja beleegyezett a macska tartásba.

Már nagyon elegem van, és lépéseket kell tennem. Többször mondtam neki, hogy ez így nem normális állapot. Erre azt a választ kaptam, hogy a macskák az első két évben ilyenek.

2022. okt. 26. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
67%
Miért a kérdező alkalmazkodjon az új helyzethez? Azért a barátnő is elég önző, hogy erőltette az egészet és most és nem bír vele. Ha eltöri a tvédet fizesse ki, nem hogy majd te balek veszel majd annyiszor ahanyszor ledől. Ez hogy olyan cuki, hagyjuk már hogy mindenova menni, teljesen nonszensz, gyerekes hozzáállás. Arról nem beszélve, sokan nem is gondolnak bele, mennyi pénzben van havonta egy kisállat, mennyi plusz takarítás, stb.
2022. okt. 26. 19:45
 32/80 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, nekem mindig volt, van és lesz is kutyám...ha ez valakinek nem tetszik akkor nem az én emberem és igen, csak ezért nem jövök össze vele.

Beszelgesetk a neveléséről a macskának, próbálj megegyezni vele, h mi fér bele és mi nem.

N 30

2022. okt. 26. 19:46
 33/80 anonim ***** válasza:
70%

A párkeresés nem jótékonysági műsor. Ennél nevetségesebb okok miatt is volt, hogy nem jöttem össze valakivel.

Nem, az tényleg nem jó, hogy nem neveli a cicát, egy felelős gazdi figyel erre. Gondolom friss az élmény, azért nem tudja, hogy hogyan mennek a dolgok. Én Kutyás vagyok, mindig is az voltam, van egy gyönyörű, jól idomított spitzem, nem válnék meg tőle és soha nem jönnék össze olyannal, aki szerint nem való a lakásba (főleg ha a saját lakásommal kapcsolatban akarja osztani az észt, hogy mi hogy legyen.

Kérdező, ha nem akarod, hogy ki legyél vágva, próbálj meg kompromisszumot találni. Mondd meg a párodnak, hogy húzzatok meg határokat a cicának és egymásnak és tartsátok ahhoz magatokat. Mindenkinek meg kell birkóznia a párja idegesítő szokásaival, a macska nem nevelése is pont ilyen. Nem ultimátumot kell adni, mert abból te kerülsz ki rosszul és az ilyen sarkos, kategorikus kijelentések, minthogy az állat nem való a lakásba is csak alattad vágják a fát.

Ha pedig úgy érzed, hogy nem fogsz tudni együtt élni egy macskával akkor sem, ha jól nevelt, szakíts és kész. De egyébként pont annyira nincs igazad, mint a párodnak, szóval nem hiszem, hogy ez a helyzet megoldódik, ha brute forceolod.

2022. okt. 26. 20:53
 34/80 A kérdező kommentje:

"szakíts és kész".

Legtöbb embernek ez az egész ennyivel el van intézve. Mi van akkor, ha az albi tulaja jön a lakásba, és meglátja hogy a macska összekente a falat, kárt tett a padlón, függönyben? Buktam is akkor a kauciót egy állat miatt. Rengeteg állat van amivel nincs ennyi probléma, de egyesek rögtön szakítanak ahelyett, hogy köztes megoldást találnának.

2022. okt. 26. 21:02
 35/80 anonim ***** válasza:
61%
34, gondolom a köztes megoldás a kilakoltatása a macskának. Ez egy felelős gazdinak semmilyen körülmények között nem megoldás. Ez olyan, mint a gyerekkérdés. Nincs köztes megoldás, hogy majd más neveli, aztán, ha épp olyan kedved van elhozod pár órára. Vagy van, vagy nincs. De, már van.
2022. okt. 26. 21:07
 36/80 A kérdező kommentje:

Ez nem gyerek kérdés. Egy állatot sokkal könnyebben le lehet passzolni valakinek, mint egy gyereket. Nem lesz gyerek, hagyjuk már ezt a gyerek témát.

Egy másik állat ketrecben, mint pl. egy teknős, tengerimalac már sokkal élhetőbb. Az albérlet tulaja is ezt javasolta mikor rá kérdeztem, hogy lehet-e macska (igen, én kérdeztem rá, mert a barátnőm erre nem volt hajlandó).

2022. okt. 26. 21:23
 37/80 anonim ***** válasza:
82%
36, én mondjuk gyereket is akarok, meg macskám is van és egyiket se bacnám ki, itt jön a komoly különbség. Nekem családtag, neked meg csak egy állat, amit bármikor el lehet passzolni. Erre próbáltunk rávezetni. Ez pedig szakító ok.
2022. okt. 26. 21:29
 38/80 anonim ***** válasza:
82%

De te is belementél és nem baszki! Egy állatot se passzolunk le!

Ennyi erővel a barátnőd is lepasszol téged, pasi van elég!

Írtam köztes megoldást, de nem, az nem jó...

2022. okt. 26. 21:41
 39/80 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem élőben nem meri megmondani a barátnőnek, mert tudja hogy kivágná helyette itt vergődik, de mindegy is hiába írjuk hogy nem müködik egy ilyen kapcsolat ahol akkora a különbség.

A macska vagy kutya sok nőnek fontos, és igen jellemzően akik nem akarnak gyereket vagy épp majd akarnak gyereket és ez is egyfajta teszt részükről hogy megfelelő férfit találjanak. Aki egy macskával nem bír el az alkalmatlan apának is kb.

De te se gyereket se állatot nem türsz majd, tehát így aztán elég nehéz lesz bármiféle hosszútávú kapcsolat, nem sok olyat ismerek aki se állatot se gyereket nem akar soha, (pár extrém karrierista és élvezeteknek élőt esetleg)

2022. okt. 26. 21:56
 40/80 A kérdező kommentje:
Nem tudtam mire vállalkozom a macskával.
2022. okt. 26. 21:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!