Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már borderline vagy pszichopata barátnőd?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után jöttél rá, hogy baj van, és miben nyilvánultak meg a problémái? Meddig voltál vele? Van, hogy még hiányzik?
2022. okt. 24. 21:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
15%
A gumicukros eset csak úgy magában volt, nem volt előtte semmi? Nem tudom elképzelni mit lehet a gumicukron öngyilkosnak lenni, nem értem ezt hogy bármilyen ember, még ha személyiségzavaros is, öngyilkos lesz a gumicukor vagy hasonlók miatt. Nem láttam még hasonlót se, azért kérdezem. Vagy esetleg olyan ember aki kicsit butább, de miért nem keres ollót, vagy hogy kell ezt elképzelni? Ne haragudj még nem találkoztam ilyen hozzátartozóval, akinek volt ilyen a családjában, de lehet hogy titkolják. Csak olvastam ilyenről. Vagy ők ezt el szokták mondani másoknak?
2022. dec. 5. 10:32
 32/40 anonim ***** válasza:
87%
Nem én írtam a gumicukros hozzászólást, de én, mint borderline személy (9-es vagyok egyébként) alá tudom támasztani, hogy nem feltétlenül túlzás, vagy legalábbis nem annyira. Volt, hogy alapból rossz napom volt, fáradt is voltam, a depresszióm is megnehezített mindent, és amikor hazaértem, párom nem rakott új szappant a wc-hez, miután kifogyott az előző, én meg ezen nagyon durván kiakadtam, legalább fél órán keresztül sírtam és idegeskedtem. Nyilván nem csk önmagában a szappan volt a problémám, de az volt azon a napon az utolsó félcsepp, ami kellett ahhoz, hogy elboruljon az agyam. Mivel akkor párom otthon volt, és jól kezelte a helyzetet, ezért viszonylag rövid időn belül megnyugodtam, és ennyi volt ez a sztori. De ha nem lett volna otthon, akkor valószínűleg vagdostam volna magamat, hogy valahogy levezessem a feszültséget. Az egyik öngyilkossági kísérletem egy olyan napon történt, amikor egy szappannál/gumicukornál ugyan nagyobb jelentőségű dolog történt, de egy neurotipikus ember számára nevetséges, semmilyen dolog.
2022. dec. 5. 17:11
 33/40 anonim ***** válasza:
Köszi 32-es, hogy leírtad
2022. dec. 5. 17:18
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Szűk 1 hónap után kezdődött a "szeretlek" "mégsem szeretlek" borderline hullámvasút. Volt hogy random kitalálta hogy szakít, úgy hogy előtte 1 nappal azt mondta "mostanában úgy érzem közelebb kerültem hozzád". De nem bírtam elengedni mert közben hihetetlen sok szeretetet adott, úgyhogy még 2 hónapig szenvedtünk, végül sikerült nagy nehezen megszakítanom vele a kapcsolatot, de végig azt mondta hogy mennyire szeret. Sőt az utolsó talin, elköszönéskor is azt mondta hogy nagyon szeret, miközben azért kellett szakítanom, mert Ő nem képes egészséges kapcsolatra
2023. márc. 22. 22:40
 35/40 anonim ***** válasza:
11%

Ezt a sok hülyét. Hogy lehet, hogy valaki leírja, hogy rémes volt és senkinek nem kíván hasonlót, majd közli, hogy 1 vagy 2 éve szakítottak, de még most is hiányolja?

Most akkor rossz volt vagy jó?

Ha én szakítok valakivel akkor nem ő jár a fejemben. Főleg nem évekkel a szakítás után.

Nevetséges.

2023. ápr. 11. 01:18
 36/40 anonim ***** válasza:
95%
Az életben nem volt közöd sem ilyen emberhez, neki meg igen. Ami valóban nevetséges, az a tudatlan gyökér hozzászólásod, amit ide kanyarintottál.
2023. ápr. 11. 04:40
 37/40 anonim ***** válasza:
44%
Ha te szakítasz valakivel, nem ő jár a fejedben 1-2 év elteltével. Másnak meg igen. Hú ez tényleg nevetséges, vehehe, igazad van, én is fosokbe :D
2023. ápr. 11. 04:42
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Ja, persze mert itt már mindenki bordenline meg pszichopata... Te mit tettél h hasonló reakciókat produkált?
2023. ápr. 24. 18:43
 39/40 anonim ***** válasza:
0%

Ez a mániátok: borderline, pszichopata, nárcisztikus.

Egyszerűen jellemgyenge kretén. Ennyi.

2023. máj. 31. 15:26
 40/40 anonim ***** válasza:
94%
#39 szerintem te azt se tudod mik ezek a személyiségzavarok, köze nincs a jellemgyengeséghez.. pont az ellenkezője
2023. máj. 31. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!