Lehetek -e antiszociális személyiségzavaros?
Figyelt kérdés
Borderline-al vagyok diagnosztizálva, azt tudom, hogy ez lehet társ betegség náluk. Arra lettem figyelmes, hogy sokat manipulálom az embereket, kényszeres hazudozó vagyok (sokszor azt se tudom, miért hazudok). Gátlástalanul kihasználom az embereket ahol tudom, magamat áldozatnak állítom be. Nincs empátiám és nem érdekel ha valaki szenved. Sose volt lelkiismeretfurdalásom.2020. szept. 4. 14:31
2/7 anonim válasza:
Nárcisztikus személyiségzavar nem lehet inkább?
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs önbizalmam.
2020. szept. 4. 15:02
4/7 anonim válasza:
Attól még lehetsz nárcisztikus, sőt... Ők az önbizalomhiányukat palástolják a viselkedésükkel.
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan százalékolj le. Akkor is undorító, amit csinálsz. Erre nincs mentség csak mert személyiségzavarod van. ;)
6/7 anonim válasza:
A kettő üti egymást. Nárcisztikus lehetsz mellette. Vagy téves a diag.
7/7 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, azóta mi a helyzet veled, de ha még aktuális, akkor klinikai szakpszichológust vagy pszichiátert érdemes megkeresni, ők tudnak segíteni neked változni. HA te is szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!