Antiszociális személyiségzavar, vagy valami más?
Évek óta ugyanazok a témák érdekelnek. Vámpíros filmek, katasztrófafilmek, dokumentumfilmek Chernobylról, filmek Auschwitzról, Hitlerről, filmek/sorozatok gyilkosokról, sorozatgyilkosokról.
Mások szenvedése egyáltalán nem hat meg, csak érdekes számomra. Nincs lelkiismeretem és bűntudatom, önző vagyok, kihasználok másokat, mindenkit manipulálok csak kedvtelésből. Teljesen üresnek érzem magam, nincsenek céljaim.. az egyetlen örömforrásom a nyugtatószedés. Néha szeretek pubg-t játszani. Nem foglalkozom a külső megjelenésemmel, nem érdekel mások mit gondolnak, de szeretek diadémban mászkálni az utcán, hamis önbizalommal tölt el. Szeretem a kegyetlen horror sztorikat, mindig azért szurkolok, hogy ne kapják el a gyilkost. Nem követtem el semmi bűnt, csak néha anyagoztam párszor 15-16 évesen. Internet és nyugtatófüggő vagyok, semmi nem okoz örömet az életben. Az orvos eddig borderline-nak gondolt, ami elég sok ponton egyezik az antiszoc. szem. zavarral. (Csak azért járok orvoshoz, hogy nyugtatót irassak fel, és azt szedjem, amit csak akarok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!