Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már borderline vagy pszichopata barátnőd?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után jöttél rá, hogy baj van, és miben nyilvánultak meg a problémái? Meddig voltál vele? Van, hogy még hiányzik?
2022. okt. 24. 21:13
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
82%

Valószínűleg borderline volt.

1 évet voltunk együtt kb, ezalatt háromszor szakított.

Ezután jöttem rá, hogy az lehetett.

Van még, hogy hiányzik.

2022. okt. 24. 21:18
 2/40 anonim ***** válasza:
92%
Nekem szociopata/nárcisztikus pasim volt 1 évig. Nem kívánom senkinek
2022. okt. 24. 21:25
 3/40 anonim ***** válasza:
91%
Már pár hét után rájöttem. Bipoláris, mindig máshogy viselkedett. Sokszor kizárt, nem szólt hozzám, szakított, újra megbékélt. Pár hónapig. Persze, minden nap hiányzik, már több mint 1 éve szakított, mégsincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe.
2022. okt. 24. 21:34
 4/40 anonim ***** válasza:
81%
Nekem pasiban volt bordi... az osszekoltozes után durvult el szitu :*
2022. okt. 24. 22:08
 5/40 anonim ***** válasza:
77%
Nem ez a neve, nekem enyhén auti-jellegű barátnőm volt, sokszor nem is tudtunk kommunikálni (ami neki talán felk se tűnt), nem reagált, vagy csak mondta a magáét, hisztizett, stb. Voltak kellemes pillanatok is azért. Már kb. az elejétől tudtam, hogy ilyen. Utólag belegondolva én se tudom, miért mentem bele. Nem hiányzik.
2022. okt. 24. 22:12
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pasi volt borderline. Az ellenségemnek se kívánom. Nem hiszem, hogy nemhez kötöttek a tünetek, nővel is pont annyira katasztrófa lehet.
2022. okt. 24. 23:29
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Nőként szólok hozzá, de én egy elég kemény borderes eset vagyok, a volt barátom rendszeresen bántottam akarotomon kívül is. Ennek ellenére is szeretett mindennél jobban, végül én szakítottam vele mert már nem bírtam tovább. Ennek már több mint egy éve. Mondjuk én igazából nem is szerettem, inkább csak erősen vonzódtam hozzá és birtokolni akartam.
2022. okt. 25. 02:39
 8/40 anonim ***** válasza:
5%

Jót nevetek ezek a felsorolásokon. Nyílván ha a pasi úgy bánik egy nővel ahogy nem érdelmi meg, s ezt viszonozza csak beteg lehet...

Persze ha nincs jól megdugva és hisztizik csak beteg lehet...

Hagyjuk már... 😃 😂

2022. okt. 25. 19:49
 9/40 anonim ***** válasza:
89%
Én vagyok a borderline barátnő. Kb 3 hónap együttlét után jöttek elő a durvább tüneteim, de már azelőtt elmondtam neki a bajomat, mielőtt összejöttünk volna. Nekem az elhagyatással vannak a legnagyobb gondjaim. Ez nem csak a konkrét elhagyást foglalja magába, nagyon apró, mások számára jelentéktelen dolgok is tudjál triggerelni.
2022. okt. 26. 15:37
 10/40 anonim ***** válasza:
1%
Mindenkiben el lehet nyomni, csak tzdni kell velük bánni
2022. okt. 27. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!