Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fordult el az exe jelenlétében?

Figyelt kérdés
Szombaton a barátnőmmel voltunk egy házibuliba, ahol ott volt az exe is. A barátnőm emiatt végig nagyon feszült volt, és egyszer mikor adni akartam egy puszit a szájára, elfordította a fejét is. Ez egy picit szarul esett. Megkérdeztem tőle aztán, hogy érez-e még valamit az exe iránt, de azt mondta hogy rég túlvan rajta már. Egyébként másfél hónapja vagyunk együtt.

2022. okt. 24. 08:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Zavarban volt. Furcsa volt neki a helyzet
2022. okt. 24. 08:37
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt érezte, hogy csak azért akarod megpuszilni, mert mutatni akarod az exnek, hogy már nem vele van, vagy valami. Nem túl feltűnően akartad mások előtt? Vagy lehet ő nem akart drámázni az exe előtt, hogy ne higyje azt, hogy direkt előtte csináljátok azért, mert a csaj nincs túl rajta vagy valami, nem akart a csaj gyerekesnek tűnni.

Máskor is szokásotok mások előtt ilyen intim viszonyba kerülni, hogy puszilkodtok vagy te csak most csináltad ezt?

2022. okt. 24. 09:34
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Eleve, ha ott van az ex egy házibuliban, és látod, hogy feszült, akkor miért azon kattog az agyad, hogy megcsókold, miért nem azt kérdezted, hogy nem szeretnél-e inkább lelépni?!

Hogy miért nem akarta, hogy megcsókold?

Ennek több oka is lehet, és az egyik az, hogy nem volt szép a szakításuk, esetleg az ex még nem tette túl magát rajta, vagy csak tapintatból nem akarta ily módon demonstrálni, hogy van más. (Egyszerűen nem akart az exének fájdalmat okozni.)

Tudod, én is voltam házi rendezvényven - nem kimondottan házibuliban, ahol a lány exe ott volt, és a lány az exe előtt smárolt az új pasijával, az ex meg teljesen ki volt akadva. Bizony a lány anyja szólt már rá, hogy hogy lehet ilyen bunkó, és gondolkozzon már el egy kicsit.

De neked miről szólt volna ez a csók? Arról, hogy demonstráld, hogy te vagy a kerítésen belül, és birtoklod a nőt?! Kicsit gyerekes, a nő számára meg megalázó.

2022. okt. 24. 10:20
 4/18 A kérdező kommentje:
Félreértetek, semmi ilyenről nem volt szó a részemről amit írtok. Nem nyelves csókot akartam adni, hanem egy sima gyors szájrapuszit. Csak ennyi.
2022. okt. 24. 10:33
 5/18 A kérdező kommentje:

Illetve most én lennék a hibás, mert az exe jelenlétében is ugyanúgy viselkedtem (hozzáértem, megfogtam a kezét, puszit adtam az arcára is) a barátnőmmel, mint alapból szoktam? Vagy ha ott lesz az exe a jövőben is, akkor úgy viselkedjek, mintha nem is lennénk együtt, mert fontos hogy az exét meg ne bántsam?

Szerintem egy kézfogásban, és egy sima pusziban(nem csókban) semmi extra nincsen.

2022. okt. 24. 10:41
 6/18 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha nem nyelves csók, csak szájra puszi? Nem ez a lényege, teljesen jól összefoglalta neked az előző válaszoló.
2022. okt. 24. 10:41
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem rólad szól, de csak magaddal vagy elfoglalva, az ex az mindig mindenütt ott van vagy mi, hogy ez ennyire megerőltető? Egyébként meg ha másfél hónapja vagytok együtt, az nem sok, lehet a barátnődnek idő kell, hogy lelazuljon, ha ott az ex.

Kicsit érezd már bele magad a barátnőd helyzetébe, mennyire zavaros a szituáció. Teljesen felfújod.

2022. okt. 24. 10:44
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

Képzeld magad az ex helyébe. Aztán képzeld magad a barátnőd helyébe... Tudod, nem csak te vagy a világon. Ha nem bírod felfogni, hogy a barátnődnek ez rossz, akkor talán őt sem tudod elfogadni. Akkor talán jobb lenne mást keresni.

De a kommunikáció csodákra képes... Bár ha jól sejtem az nem megy köztetek, csak a durci. Te még gyerek vagy:

Látod az exet csak egy puszi a szájra!

A barátnő nem akarja? Ez felháborító, gyerünk a gyk-ra, hogy igazoljanak téged!

A gyk-n azt mondják, hogy te vagy a gyökér? - szerinted meg téged mindenki félreért, egy meg nem értett áldozat vagy, akitől ráadásul megvonták azt a puszit, ami jár neki, és ezek szerint mások úgy gondolják, hogy az lenne a normális, ha soha nem kapnál puszit...

Ez bizony gyerekes hiszti.

Te szerintem még éretlen vagy egy párkapcsolatra.

2022. okt. 24. 11:23
 9/18 A kérdező kommentje:

Uh, mennyi frusztált megmondóember van itt😅 Jóhogy nem már komplett diagnózist állítatok fel így látatlanba, pár mondatom után. Totál nemismertek, és egyből megy a gyűlölködés, meg a gyökerezés, meg hogy nem való neked párkapcsolat...

Tudom az én szerepem ebben a helyzetben, és azt is hogy mit csináltam rosszul. Na de mindegy, szerencsére volt azért hasznos válasz is. Mindig elfelejtem hogy ide a társadalom alja jár fel intelligencia alapján. (Most én is beleestem sajnos, azzal hogy kiírtam ezt a kérdést.)

2022. okt. 24. 11:40
 10/18 A kérdező kommentje:
További jó gyűlölködést, megsavanyodott, sikertelen embertásaim🤗
2022. okt. 24. 11:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!