Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet túljutni azon az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túljutni azon az állapoton, amikor az emberben beakad az az érzés, hogy a nőknek nagyon nagy elvárásai vannak, és ő ennek nem tud megfelelni?

Figyelt kérdés

Elég kellemes a feladvány, mert a társadalom egy percig sem gondolkodik és az emberbe rúg, hogy mekkora egy lúzer, hogy nem tud megfelelni a nők nyilvánvalóan JOGOSAN magas elvárásainak, amik valójában nem is magasak, hanem a totál minimum amit illetőnk nem tud megugrani mert egy SELEJT, márcsak azért is, mert alkalmatlan és egyúttal lusta is, hogy kidolgozza a belét, hogy jobb legyen a nők szemében, vagy hogy elfogadja és lemenjen hídba azért ami esetleg összejön neki, hiszen HÁLÁS lehetne azért hogy egy NŐ lehajol hozzá!

Persze ha egy nőnek vannak pl súlyproblémái, mert többet eszik mint amennyit szabadna, akkor azért is valahogy a társadalom és a férfiak hibásak, mert nem veszik észre, hogy a nő hibáit nem elég elfogadni, hanem kifejezetten szeretni is kell!

valahogy sosem kérdés, hogy a himnemü oldal a hibás, csak nem értem, hogy ezt miért érzi mindenki totál egyértelműnek?

Én elvégeztem a lehető legnehezebb iskolát a területemen, a szakmámban dolgozom, megfizetnek, előre felé halad a karrierem, anyagi helyzetem rendezett és az életkörülményeim is, igényes vagyok, nem vagyok elhízva, nem kopaszodok, tudok és merek is közeledni nőkhöz akiknek kellek.

Csak az más kérdés hogy milyen nőknek kellek, illetve hogy alapjáraton érzelmileg nagyon visszafogott a fordulatszámom és emiatt nincs csajozós dumám és ez pont elég hogy az én adottságaim mellett totál kiessek a játékból.

Nyilván egy magas, jó kiállású férfias arcvonásokkal rendelkező egyed lehet akár még depressziós, szorongó, alkoholista vagy drogfüggö, hazudozó, munkanélküli, valahogy a női lelkület nagyon sok esetben még igy is képes megmagyarázni hogy ez az illető valójában egy JÓ ember, és évekig sirni utána.

Pedig a csávóka csak annyit tett le az asztalra, hogy jóképünek született és hogy szenvedett, sokszor saját hibájából.

A magamfajta mezei fószerek meg max tegyék magukat oda és mutassák meg a nőknek, hogy mi megbízható és jól idomítható barát tudnánk lenni egy hosszútávú kapcsolatban, ami a nő életének jobbá tételéről szól és még véletlenül sem legalább egy egyenrangú felállásról. Persze sok nő ugy gondolja, hogy az ő két szép szeme elég egy kapcsolathoz, illetve már az is egy óriási áldozat, hogy a biztonság érdekében egy olyan pasival van, aki nem a lehető legjobb opció, tehát lemondott egy nagyon jelentős dologról.

2022. okt. 23. 21:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
De nem ertitek hogyneki is lennne, de neki jo no kell?
2022. okt. 24. 19:02
 22/24 A kérdező kommentje:

nem azt mondom hogy jó nő kell, hanem elég lenne ilyen 6/10 is, MERT ÁLLLLLLÍTÓLAG én is annyi vagyok

persze most csak naivan eljátszom hogy azt gondolom, hogy a 6/10 nőnek jó a 6/10 pasi, de nyilván ez nincs igy, mert akkor hogyan tudna rá felnézni? Mi lenne a hajtóerő a kapcsolatban?

Szóval legjobb esetben is 5/10 nőknél osztanak nekem lapot.

Csak azért érdekes, hogy úgy vagyok 6/10, hogy az is benne van, hogy jó a végzettségem és jó a munkám és felfelé ível a karrierem, és nem egy autista foglalkozásra kell gondolni, mert a nehéziparban dolgozom.

Továbbá van gépkocsi, lakás, pesten a belvárosban, határozottan nem egy lebuj. Fel tudok rendesen is öltözni, megfelelő stilussal és megfelelő szinvonalú ruhákba, és ezért esetenként maguk a nők jönnek oda.

És mondhatom hogy intelligens is vagyok, mert elég jól pörög az agyam és hamar felfogom a szituációkat, de csak agyból, még az érzelmi helyzeteket is így kezelem a legtöbb esetben, és így is célt lehet érni.

Ami abszolút mértékben egy üvegplafont hoz létre az a kinézet. Ha jobban néznék ki, mármint ruha nélkül, akkor azzal arányosabban szebb nőknek is kellenék. Nem vagyok elhizva meg semmi, csak kicsit olyan vagyok, mint amikor vannak ezek az idomtalan lányok, hogy a derék-csípő kb egy szélességű nála, plusz semmi mell, fenék is lapos és még alacsony is, és az arca érdekes.

PERSZE mint tudjuk a férfiak kinézete nem számít, ó hát hogyne, csak amikor van két ugyanolyan viselkedés, akkor a jobb kinézetű fószerkánál egészen máshogy van értékelve a dolog.

Értem én hogy határozottság meg önbizalom, de a kinézet egy hatványozó tényező az egészben.

2022. okt. 26. 15:01
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha annyira vagy vonzó férfi én, mint egy amorf alkatú, idomtalan, "érdekes" (tehát nem szép és nem szimmetrikus) arcú nő, akkor gyakorlatilag csúnya vagy. Ez így valóban elég nehéz, főleg, ha nálad lényegesen jobb nőket lősz be. Mert a 6/10 gyakorlatilag az átlagos külsőből a szebbik. Akire már jó ránézni és nincs látványos szépséghiba, aránytalanság a külsején.

Vagy nagyon nagyon másképp nézed a kinézetet, mint én.

2022. okt. 26. 15:11
 24/24 A kérdező kommentje:

húha, most elég durván beszóltál a NŐK-nek, gyakorlatilag azt MERÉSZELTED mondani hogy egy idomtalan nő nem szép? EZ nőgyűlölet! (/s)

Igen, a 6/10 már teljesen korrekt nőt jelent.

De épp ezért a 6/10-s nőkhöz 7/10-nek kell lenni vagy attól is jobbnak, de nem nagyon jobbnak, mert akkor beüt a saját önbizalomhiányuk, hogy annyira durván jó pasit ÚGYSEM tudnak megtartani. Persze ha a nőnek van önbizalomhiánya az nem téma sosem, azt fel kell karolni, támogatni.

Ha a himnemünek van akkor meg taigetosz...

Nem mondtam hogy nem vagyok csúnya, épp hogy mindenki azzal jön, hogy ne gondoljak már ilyen hülyeségeket, mert én JÓL nézek ki.

Ó valóban? Hát nem is tudom, egészen 20on pár éves koromig mindig megmondták a szemembe sokszor kéretlenül is, hogy ronda vagyok, hogy "olyan kis csúnya vagyok" és társai.

Volt egy nő akivel összejártam szexelni majdnem két évig, és el lehet gondolni hogy ez hány találkozást jelent, meg mennyi közös élményt, aztán igy a végefelé nyomott be egy olyat, hogy "na most épp szépnek látnak"

KAJAK?

Sajnos ez igy elég nehezitett terep, hogy a kinézetre nem számithatok és mindig valami alternativ úton kell megfelelni a nőknek, és nyilván emiatt sosem leszek az ELSŐDLEGES választás nekik.

Hanem jó leszek, ha érzelmi támasz kell, ha jobbá kell tegye valaki az életüket, ha kell valaki akire lehet számítani, stb

De olyan választás sosem leszek, hogy nagyon kanos az illető nő és egyértelmüen arra játszik hogy hazavigyen.

2022. okt. 26. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!