Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túljutni azon az állapoton, amikor az emberben beakad az az érzés, hogy a nőknek nagyon nagy elvárásai vannak, és ő ennek nem tud megfelelni?
Elég kellemes a feladvány, mert a társadalom egy percig sem gondolkodik és az emberbe rúg, hogy mekkora egy lúzer, hogy nem tud megfelelni a nők nyilvánvalóan JOGOSAN magas elvárásainak, amik valójában nem is magasak, hanem a totál minimum amit illetőnk nem tud megugrani mert egy SELEJT, márcsak azért is, mert alkalmatlan és egyúttal lusta is, hogy kidolgozza a belét, hogy jobb legyen a nők szemében, vagy hogy elfogadja és lemenjen hídba azért ami esetleg összejön neki, hiszen HÁLÁS lehetne azért hogy egy NŐ lehajol hozzá!
Persze ha egy nőnek vannak pl súlyproblémái, mert többet eszik mint amennyit szabadna, akkor azért is valahogy a társadalom és a férfiak hibásak, mert nem veszik észre, hogy a nő hibáit nem elég elfogadni, hanem kifejezetten szeretni is kell!
valahogy sosem kérdés, hogy a himnemü oldal a hibás, csak nem értem, hogy ezt miért érzi mindenki totál egyértelműnek?
Én elvégeztem a lehető legnehezebb iskolát a területemen, a szakmámban dolgozom, megfizetnek, előre felé halad a karrierem, anyagi helyzetem rendezett és az életkörülményeim is, igényes vagyok, nem vagyok elhízva, nem kopaszodok, tudok és merek is közeledni nőkhöz akiknek kellek.
Csak az más kérdés hogy milyen nőknek kellek, illetve hogy alapjáraton érzelmileg nagyon visszafogott a fordulatszámom és emiatt nincs csajozós dumám és ez pont elég hogy az én adottságaim mellett totál kiessek a játékból.
Nyilván egy magas, jó kiállású férfias arcvonásokkal rendelkező egyed lehet akár még depressziós, szorongó, alkoholista vagy drogfüggö, hazudozó, munkanélküli, valahogy a női lelkület nagyon sok esetben még igy is képes megmagyarázni hogy ez az illető valójában egy JÓ ember, és évekig sirni utána.
Pedig a csávóka csak annyit tett le az asztalra, hogy jóképünek született és hogy szenvedett, sokszor saját hibájából.
A magamfajta mezei fószerek meg max tegyék magukat oda és mutassák meg a nőknek, hogy mi megbízható és jól idomítható barát tudnánk lenni egy hosszútávú kapcsolatban, ami a nő életének jobbá tételéről szól és még véletlenül sem legalább egy egyenrangú felállásról. Persze sok nő ugy gondolja, hogy az ő két szép szeme elég egy kapcsolathoz, illetve már az is egy óriási áldozat, hogy a biztonság érdekében egy olyan pasival van, aki nem a lehető legjobb opció, tehát lemondott egy nagyon jelentős dologról.
mondom én hogy egy pillanatig nem gondolkodik senki hogy belérugjon a kérdést feltevöbe ha az himnemü
mutassatok már kérdéseket ahol nőket ekéznek ennyire hasonló helyzetben
Épp az órás incel sirànkozasa.
Mocskos társadalom!
Amiatt nincs csajod.
Bocs
Amiatt nincs topmodel csajod.
hogy tudja! 6-os
igen, csajom éppen tud lenni, csak ugye nem az hogy topmodell kellene legyen, de ez a totál átlagos csinos átlagos normál alkatú nőies nők SEM jönnek össze, ha fejreállok sem kellek nekik és minden lepereg
duci, és mindenféle más dolog miatt problémás nőkkel meg valahogy príma módon pörög a kommunikáció
Szerintem ne várd a csodát, együttérzést férfiként.
Nyilván ne kezdj rondákkal, próbálkozz tovább a viszonylag elfogadható nőknél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!