Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet túljutni azon az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túljutni azon az állapoton, amikor az emberben beakad az az érzés, hogy a nőknek nagyon nagy elvárásai vannak, és ő ennek nem tud megfelelni?

Figyelt kérdés

Elég kellemes a feladvány, mert a társadalom egy percig sem gondolkodik és az emberbe rúg, hogy mekkora egy lúzer, hogy nem tud megfelelni a nők nyilvánvalóan JOGOSAN magas elvárásainak, amik valójában nem is magasak, hanem a totál minimum amit illetőnk nem tud megugrani mert egy SELEJT, márcsak azért is, mert alkalmatlan és egyúttal lusta is, hogy kidolgozza a belét, hogy jobb legyen a nők szemében, vagy hogy elfogadja és lemenjen hídba azért ami esetleg összejön neki, hiszen HÁLÁS lehetne azért hogy egy NŐ lehajol hozzá!

Persze ha egy nőnek vannak pl súlyproblémái, mert többet eszik mint amennyit szabadna, akkor azért is valahogy a társadalom és a férfiak hibásak, mert nem veszik észre, hogy a nő hibáit nem elég elfogadni, hanem kifejezetten szeretni is kell!

valahogy sosem kérdés, hogy a himnemü oldal a hibás, csak nem értem, hogy ezt miért érzi mindenki totál egyértelműnek?

Én elvégeztem a lehető legnehezebb iskolát a területemen, a szakmámban dolgozom, megfizetnek, előre felé halad a karrierem, anyagi helyzetem rendezett és az életkörülményeim is, igényes vagyok, nem vagyok elhízva, nem kopaszodok, tudok és merek is közeledni nőkhöz akiknek kellek.

Csak az más kérdés hogy milyen nőknek kellek, illetve hogy alapjáraton érzelmileg nagyon visszafogott a fordulatszámom és emiatt nincs csajozós dumám és ez pont elég hogy az én adottságaim mellett totál kiessek a játékból.

Nyilván egy magas, jó kiállású férfias arcvonásokkal rendelkező egyed lehet akár még depressziós, szorongó, alkoholista vagy drogfüggö, hazudozó, munkanélküli, valahogy a női lelkület nagyon sok esetben még igy is képes megmagyarázni hogy ez az illető valójában egy JÓ ember, és évekig sirni utána.

Pedig a csávóka csak annyit tett le az asztalra, hogy jóképünek született és hogy szenvedett, sokszor saját hibájából.

A magamfajta mezei fószerek meg max tegyék magukat oda és mutassák meg a nőknek, hogy mi megbízható és jól idomítható barát tudnánk lenni egy hosszútávú kapcsolatban, ami a nő életének jobbá tételéről szól és még véletlenül sem legalább egy egyenrangú felállásról. Persze sok nő ugy gondolja, hogy az ő két szép szeme elég egy kapcsolathoz, illetve már az is egy óriási áldozat, hogy a biztonság érdekében egy olyan pasival van, aki nem a lehető legjobb opció, tehát lemondott egy nagyon jelentős dologról.

2022. okt. 23. 21:25
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
nehéz a téma sajnos szinte minden szabadidőmet felemészti a próbálkozás
2022. okt. 23. 21:48
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem kell megfelelni sem a társadalomnak, sem a nőknek, hiszen a nők többsége és a társadalom nem is ismer téged.
2022. okt. 23. 22:00
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
7: Először meg kéne szeretni EGYET.
2022. okt. 23. 22:01
 14/24 A kérdező kommentje:

12

de azert az vicces amikor jonnek azzal emberek hogy SOHA nem fogok kelleni senkinek es hasonlo iteletek

nem tudom honnan jonnek ezek az univerzális ervenyu iteletek

2022. okt. 23. 22:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

14: Unatkozásból írkálnak.

"de azert az vicces amikor jonnek azzal emberek hogy SOHA nem fogok kelleni senkinek es hasonlo iteletek"

Az az igazság, ezt a dolgot nem beszéli meg ember senkivel, nemhogy vadidegennel.... Szóval házhoz mentél a pofonért, ahányszor erre érzéketlen választ kaptál, mert ez egy mentálisan beteg bolygó.

2022. okt. 23. 22:08
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Milyen választ vársz? Eldöntötted, hogy minden nőnek túlzóak a vágyai, vagy legalábbis azoknak, akik megtehetik. Aki megteheti, mert kapós, vagy nem égeti annyira a párkeresés, az nem fog olyat választani, akit nem akar valóban, csak éppen a semminél több. Márpedig saját bevallásod szerint te minden neked tetsző nőnek ennyi vagy.

A valóságban a nők igényei eltérőek. Vannak hasonló igények, vannak merőben eltérőek, van aki homlokegyenest mást akar. Az teheti nagyon hasonlóvá a tapasztalataidat, hogy egy konkrét típus tetszik. Akinek meg te nem. Ebben az esetben két dolgot tehetsz. Keresel másik típust, (nem, nem azt írtam, hogy a kövéreket keresd, mert attól, hogy valaki kövér, még tartozhat egy típusba azzal, akire neked állna), vagy olyanná válsz, amit a te típusod keres. Te a harmadik opciót teszed, hisztizel, keseregesz és ennyi. Ez a legkevésbé hatásos.

Ha az alap kérdésedre akarnék választ adni, azt teheted, hogy megváltoztatod a világnézeted, tudatosan figyelsz és nem hagyod, hogy csak az jusson el hozzád, ami belefér a jelenlegi képedbe. Így feltűnne, mennyire vegyes párok rohangálnak a világban. Mondjuk te nem erre vágysz, ez kiderül a többiből.

2022. okt. 23. 23:05
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szegény férfiak. Én meg nőként érzem magam egyre rosszabbul. Kihasznal a férjem. A pénz keresés sosem volt erős oldala. Vezetni sem tanult meg. Lassan a szex sem működik nála. Én sosem akartam faszi lenni a hazassagomban de O annyira nem férfias, hogy úgy érzem rám kényszerít egy szerepet amit nem akarok. Tehát a pénzt én viszem, én vezetek, nekem kell jobban a szex. A gyerekeim meg tanulnak ezt is én finanszirozom. Én is telesirhatnam itt az oldalt kedves Kérdező. De engem a megoldás foglalkoztat hogyan jöhetnek ki ebből a helyzetből amiben lassan megfulladok. Én is szidhatnam az egész férfi társadalmat de nem teszem. Én fogtam ki egy élősködő egyedet. Hát ilyen is van ám! Azt mondom segíts magadon az isten is megsegit.
2022. okt. 24. 04:24
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatnam hogy en is olyan vagyok mint te nőbe, csak akkor kapok nekem tetszo pasit ha szep vagyok vagy kiszolgalom es ki tud hasznalni. En se rinyalok, pedig reklamozhatnam magam, indithatnek egy instagramot amiben vagy kidobok egy plasztikaztatott csöcsöt ( jelenleg lapos mellkas), vagy inditok egy hazrartasi blogot, csatornat amiben kidolgozom a belem lassak milyen hazias gondoskodo vagyok. Aztan varom a jelentkezoket. Persze nem fogok mert nem kell pasi, de en legalabb tudom mit kell tenni. Te is tudod: plasztikaztass vagy gazdagodj meg, de ne sajnaltasd magad.
2022. okt. 24. 06:28
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
Csak körbe kell nézni, hogy lásd, hogy még a legrondább, lecsóróbb, legbutább pasiknak is sokszor van nője. Ha nekik sikerült, neked miért ne sikerülhetne?
2022. okt. 24. 08:23
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Az inceleknek mi a magyarazata arra a tenyre, amit az elozo ir?

Korbenezek a barataim es kollegaim kozott, kb. 10% nez ki nagyon jol. Senki nem meno, gazdag, nem olyan korokben mozgok, a legtobben atlagosak vagyunk.

Megis kb 70%-nak van parja.

??

2022. okt. 24. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!