Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell jobban megfelelnie a férfiaknak a nőknek mint fordítva?
Mert te vagy a férfi (leszel).
Nézd meg a nőket, napi szinten próbálkoznak be náluk=válogatnak/válogathatnak.
Ha nálad próbálkoznának be sokan, nem válogatnál? Dehogynem...
Pontosan ezért, ha a férfisor végén leszel, senki nem fog téged választani. :-)
Szerintem teljesen logikus. :D
"A hím szép tollat növeszt, fészket készít, énekel, táncot jár, hogy elnyerje a nőstény kegyeit."
Ha ez lenne a mérvadó, akkor a nőknek csupa szürke meg barna ruhákban kéne járniuk, hogy minél inkább rejtve maradjanak.
Tok jo, az elkepzeles, amit az egyes mond de nem igy mukodik a vilagunk.
Kereslet/kinalat
Ha kiirod, hogy van kedve valakinek beszelgetni s a vege 20L akkor kapsz fel ora alatt 10 privit. Ha a vege 20f akkor max olyan troll kommenet, hogy beszelgess anyukaddal.
Ha ez forditva lenne a noknek kellene alkalmazkodnia a ferfiakhoz.
Szoval ha boldogulni akarsz, akkor noveled a sajat ertekedet, hogy ezzel kitunj a masik 9 beprobalkozo srac kozul, mert nyilvan azt valasztja aki mint osszkep a legjobb szamara.
Persze, hogy nem látod, hogy a nőknek is mennyi mindennek kell megfelelni, hiszen nem vagy nő. Elhiszem, hogy a te szemszögedből egy férfinak nehezebb.
Az én szemszögemből viszont úgy áll a dolog, hogy a férfitól annyit várnak el, hogy tisztálkodjon, néha tévedjen fodrász/borotva közelébe, ne legyen nagyon extrém alakja (sovány, kövér, túl kigyúrt), tudjon valami értelmes ruhaösszeállítást magára aggatni, és maradjon életben, ha egy napig nem vigyáz rá az anyukája, és kb ennyi, ezzel már lehet boldogulni.
Mindeközben a nőktől elvárják, hogy csinálja a házimunkát, nevelje a gyereket, legyen gondoskodó feleség, de mindezekkel egyidőben ne "zárja be" a párját, ne akarjon nagyon kötött kapcsolatot, férjen bele egy kis megcsalás, mert hát az a férfinak jár... a nő legyen mindig patent, legyen tökéletes arcbőre, haja, de ne sminkeljen és ne használjon sok kozmetikumot ehhez... legyen feszes, karcsú teste, de ne sportolgasson állandóan, hanem menjen dolgozni, amivel keressen jól, de azért ne keressen túl sokat, mert akkor elnyomja a férfit... öltözzön mindig csinosan, de ne kihívóan, lehessen vele jókat enni, ne csak salátán tengődjön, de legyen vékony! Az, hogy a nő SOHA nem szőrös, SOHA nem beteg, SOHA nem fingik, SOHA nem böfög, SOHA nem izzadt, SOHA nem megy wc-re az gondolom alap, le se kell írni. Vígan és mosolyogva vágjon jó arcot a heti 3 kocsmázáshoz a haverokkal, az anyós agymenéseihez, és az análhoz is. Ne legyen prűd, de igazából bevállalós se, mert akkor rib****c. Ne kezdeményezzen, mert akkor is rib****c és elrontja a férfi "vadászatát" és megöli a vágyat, viszont kezdeményezzen is, mert különben elkényeztetett hercegnő.
Csináljon meg mindent, amit a férfi is, mert "egyenlőség van", de tűrje mosolyogva, hogy sok helyen még mindig le van nézve, és tenyészkancának / k***ának / háztartási gépnek tekintik.
(És ezek csak azok a dolgok, amik hirtelen eszembe jutottak, amíg vártam hogy lejárjon a mosás, tudnám még folytatni)
Fogadjátok már el, hogy a férfiaknak és a nőknek is megvannak a maguk nehézségei, egyik nemnek se habostorta az élete csak azért, mert x szerv van a lábai között.....
Nekem pl azért nem mondanak ilyeneket (csak a szüleim néha) mert teszem a dolgom.:D Hidd el, amíg voltak itt is szarvashibák, kaptam én is az ívet, hogy mit hogyan kellene csinálni, hogy öltözzek, hogy nézzek ki, mit tanuljak, hogy viselkedjek. Illetve néha most is kapom, csak teszek rá magasról, mert az élet igazolja, hogy amit csinálok mások véleménye helyett, az jó. Amiket írsz, könyörgöm, alap dolgok. Egy nő is képes rá, egy magamfajta kislány is...
Egyébként nem kellene megfelelnetek. Csak ti valamiért borzasztóan szeretitek azt előadni, hogy nektek nő kell, suna kell, de azonnal és ahhoz csak úgy vezet út, ha mindenben hűn szolgáljátok a "sunaszolgáltató" nőt és mindenki mást. Emiatt előszeretettel mentek edzeni minden más ok nélkül, meg előszeretettel vesztek kocsit a leendő nőtök fészkéül... Megtehetnétek, hogy ne legyen ez így, sőt, azt is, hogy kiírtsátok a társadalomból az aranyásó és hasonló nőket. Amíg viszont lesz balek, aki megteszi egy üresfejű nőnek minden kívánságát, addig semmit sem fog változni a helyzet, mert azt veszem észre, hogy amíg mi nők tudunk nemet mondani egy élettelen izére, ti simán összejöttök vele, ha lyukat találtok rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!