Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne megoldani ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne megoldani ezt a problémát?

Figyelt kérdés

Egy olyan felállás van köztem és a barátnőm között, hogy heti 2-3 napot albérletben van, a többit nálam tölti. Ő még tanul, az albérlet a szomszédos városban van, közel az egyetemhez. Van több bevételi forrása is: egyrészt támogatják a szülők, kapja a szoctámot, van tanulmányi ösztöndíja és dolgozik diákként. Én is voltam egyetemista, tudom, hogy ez azért édeskevés, főleg a mostani helyzetben, de akkor sem 0.

A gondom az, hogy kvázi én tartom el. Az otthoni költségekbe (k.költség, internet, víz, fűtés) nem száll be, de ez nem is gond. Viszont a közös programok, vagy bevásárlás esetén is 10-ből legfeljebb egyszer fizet ő, ami már kicsit zavar. Viszont ami teljesen átlépi a határt az az, hogy egy közös bevásárlásnál berak a kosárba egy 5-10 ezres bort az apjának ajándékba, amit én veszek, és ő ad át egyedül, ha hazamegy.

A gond az, hogy nekem nincs pofám szólni, mert jól keresek (nettó 1 millió körül), és furcsán érezném magam, ha bármit is ki akarnék így fizettetni vele. Viszont még csak 10 hónapja vagyunk együtt.. itt az én pénzem még nem közös pénz.

Jogosan zavar ez egyáltalán?

2022. okt. 21. 17:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A tökéletes támogatói kapcsolatban ez fel sem merül, mármint a finanszírozás. Azért kel idejárni sírni. Nyilván a kérdező retteg a csajtól, hogy otthagyja, ha lázadozik, mert gondolom vannak olyan képességei hogy talál legalább olyat.
2022. okt. 22. 12:31
 22/24 A kérdező kommentje:
Többször elhangzott, hogy félek attól, hogy elhagy. Igazából pont fordítva. Az utóbbi időben kicsit mintha eltávolodtunk volna egymástól, és bizonytalan vagyok a folytatást illetően, a szakítást fontolgatom. Amíg minden happy volt, addig fel sem merültek bennem olyan gondolatok, ami a kérdést ihlette.
2022. okt. 22. 13:26
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

#22:

De csak a pénzügyi kérdés miatt szakítanál, vagy vannak más dolgok amiben nem egyeztek?

Mert ha szeret téged a lány akkor nem a pénzedért szeret, és ezt meg lehetne vele beszélni. Legalábbis én nem sértődnék meg egy ilyen beszélgetéstől, ha én lennék a párod, igaz el sem jutottunk volna erre a lehúzós szintre.

Próbáltad már vele ezt asszertív módon, nyugodtan megbeszélni?

2022. okt. 22. 13:34
 24/24 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy megkérdezem, de változott valami?

Beszéltél vele? Vagy fizetsz továbbra is mindent szó nélkül?

Gondolom minden maradt a régiben, ahogy az lenni szokott az ilyen kapcsolatokban....

2022. okt. 26. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!