Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki járt már ilyen helyzetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki járt már ilyen helyzetben, és hogyan tudta megoldani (ha meg tudta)?

Figyelt kérdés

Röviden a probléma: a barátnőm ma mondta, hogy szexuálisan már nem vonzódik hozzám. Az ő szavaival élve nem izgul fel rám, nem "nedvesedik". Magyarul a szexhez lenne kedve, de nem velem, mert már elmúlt nála ez a fajta vonzalom. Bevallom, nálam sincs meg már annyira, de engem ez eddig nem zavart, nem tulajdonítottam neki jelentőséget. És ezen okból felhozta, hogy ha ezt nem tudjuk megoldani, akkor lehet szakítani kéne.

Ettől függetlenül szeret engem meg én is őt. És nekem annyira nem fontos maga a szexualitás, akár meglennék nélküle is, de neki fontos, akár még annyira is fontos, hogy ezért szakítana is. Nincs ezzel nagy baj, csak nem tudom, hogy hogyan tudnám megoldani a dolgot

2021. ápr. 21. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Ugyanilyen helyzetben vagyok nőként. Nem lehet megoldani sehogy.
2021. ápr. 21. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy, részéről szex alapú ez a kapcsolat, elmúlt, szakítani is fog veled. Sajnálom. Majd lesz egyszer valaki aki tényleg szeretni fog.
2021. ápr. 21. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Nekem volt ilyen

Nem is 1xer

Nem sikerült megoldani

Az hogy szerettem inkább csak megszokás volt

De a szex már nem ment, nem volt kedvem hozzá érni se semmi

Természetesen szakítás lett a vége...

29/N

2021. ápr. 21. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Nevezhettek nèhány praktikát,de ha neki ez ennyire fontos akkor ez lesz a halála a kapcsolatnak.

Pl öltözz stílusosan(legtöbb lány szereti az inget pl) szakáll(?), edzès. Kisebb meglepik, kedveskedèsek, néha ez is elèg, ha szeretve és odafigyelve èrzi magát a nő, sokat tud dobni a libidón.

Mióta vagytok együtt? Egy hosszabb kapcsolatban termèszetesek a hullámvölgyek, nem mindig kívánják egymást egyformán a felek,ezekre mèg rátesz egy lapáttal a mindennapos stressz, egyéb problèmák.

Illetve miután elmúlik a rózsaszín köd és a "bárhol bármikor akarom" időszak, az is ezzel jár, és ilyenkor sokan megijednek,hogy Úristen már nem szeretem a párom mert nem kívánom úgy mint az elején. Fontos tudatosítani,hogy egy hosszú kapcsolatban 1-2 ev után kezd beállni a felek normális libidója.

Ha ez nagyban eltèr egymástól akkor lehet probléma és talán már nem kène erőltetni. Viszont ha minden más téren működik a kapcsolat,akkor én mindenképp elgondolkodnèk azon,hogy emiatt felrúgjam-e, hisz simán lehet hogy a másik kapcsolatban is ugyanide jutunk. De ez csak egy személyes vélemény egy olyan embertől aki szereti megjavítani a dolgokat mielőtt kidobja 😅

2021. ápr. 21. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nevezhettek=bevethettek.
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Ennek annyi. Új csaj kell.
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Voltam ilyen helyzeben, én voltam a barátnőd helyében. Szakítottam, idővel a szeretet nem volt elég.
2021. ápr. 21. 13:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Valószínű fiatalok vagytok, és ha már ilyenkor ez történik akkor felesleges folytatni.
2021. ápr. 22. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!