Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan helyzetben, hogy ok nélkül azt hitte a párotok, hogy megcsaljátok? Hogy bizonyítottátok be az ellenkezőjét? Sikerült megoldani a problémát?
igyekeztem megoldani, nem tudtam honnan veszi, hogy megcsalom, hűséges típus vagyok
aztán kiderült, hogy ő csalt meg, és utána kezdett el félni attól hogy én is ezt teszem
szakítottam vele pedig nagyon szerettem...de kihevertem (azért kellett hozzá egy "kis" idő) és azóta sokkal jobb kapcsolatom van
19/L
20 évesen voltam olyan kapcsolatban ahol az akkori barátom orrba szájba féltékenykedett, de már elviselhetetlen mértékben. bizonyos szintig igaza volt....de azért ő már túlzásba vitte.
tehát 1x volt olyan, hogy összefutottam teljesen véletlenül az exemmel, és elég sokat dumáltunk, többek között a barátnőjéről is akibe halálosan szerelmes. telt az idő, és ő meg megcsókolt, én meg visszacsókoltam. folytatása nem volt mert én nem akartam.
tehát igen én hibáztam, de azért ez mégsem olyan mintha le is feküdtem volna vele
most már férjnél vagyok. mellette nem akarok senki mást megcsókolni...sem egyéb dolgot:)
pedig picit ő is volt féltékeny egy jó barátomra, osztálytársamra, akivel jóban voltam. de megbeszéltük, és utána minden oké volt:)de sose vádolt meg azzal hogy megcsaltam!
próbáld megbeszélni vele, ha tényleg nem csináltál semmi rosszaságot, hogy mégis honnan szedte ezt a dolgot? esetleg van haverja aki nem kedvel téged és ilyen pletykát terjeszt hogy szétválasszon?
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!