Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megoldani ezt a problémát?
Hat éve vagyunk együtt a barátommal, és egy dolog kivételével minden rendben van köztünk. Szóval a stílusával van a probléma. Eleinte nem beszélt róla, csak később derült ki, hogy ő szeret kicsit nőiesebb lenni. Ezalatt úgy értem, hogy sminket szokott használni, és a körmét is festi. Ehhez hozzátartozik, hogy ő már régóta zenél, és ilyen rockos stílusa van. Már szóvá tettem neki, hogy ezzel nem értek egyet, bár szívem szerint örülnék neki, ha nem túl gyakran csinálná. A családomból is többen kobeszélték már, mivel volt már előttük is így költözve, én meg akkor egy kicsit elszégyelltem magam ő miatta. Nem tudom mit tudnék csinálni, hogy lehetne ezt megoldani?
28n
"hogy lehetne ezt megoldani?"
Szerinted mi lenne a megoldás? Mert ez nem derül ki a kérdésedből. Egyáltalán ne csinálja ezt, ritkábban csinálja, ne mutatkozzon így a családod előtt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!