Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok, amiért nem akarok fogyni?
25 éves lány vagyok, a magasságom 165 és 170 között valahol, testsúlyom 80 kiló. El is akartam volna kezdeni diétázni, azonban a párom azt mondta nekem, hogy neki így sokkal jobban tetszem, szóval ha fogyni akarok, csak magam miatt tegyem, ne miatta. Én pedig már nem akarok több társat, neki pedig így jobban tetszem. Nyilván jobban érezném magam, ha nem lennék kipárnázva, de nem érzem azt, hogy annyira akarnék fogyni mindent egybevéve.
Amikor erről másnak beszéltem (anya, barátok), akkor a tekintetükből azt szűrtem le, hogy ítélkeznek emiatt.
Tényleg akkora baj ez?
Bocs hogy a lényeget ragadom meg, de mi az hogy 165-170 centi vagy? Nem tudod a saját magasságod?
De egyébként mindegy, mert ahogy a 10 is írja, ez 20 kiló túlsúly alaphangon. Ez fiatalon, a gyerekvállalás és a későbbi klimax előtt figyelmeztető és nem egészséges.
#10: Igen, 55 kiló voltam, amikor megismerkedtünk.
#11: Magamnak nem tudom pontosan megmérni, 1-2-3 centi különbség mindig van
Nem vagy hülye, csak kényelmes. Amit a többiek irtak mind igaz. Később ez a túlsúly még több lesz. És attól, hogy nem tervezel már másik pasival még nem jelenti azt, hogy együtt maradtok. Akkor majd ott állsz száz kilós szingliként és csodálkozol, hogy nem lesz senkid.
Fogyj le magad miatt. Normálisan, semmi villámdiéta meg csodabogyó.
Hát ez nekem inkább csak furcsa, én 165 cm-hez vagyok 53 kg, rendszeresen edzek, engem rohadtul zavarna már a 60 kg is, nem hogy a 80. De ha Te így érzed jól magad, akkor nem fogyj,viszont figyelj arra, hogy ne is hozz tovább, mivel káros az egészségre.
22/N
25 évesen MÁR 80 kiló vagy... miről beszélünk?
Egy év alatt leszel 90, majd 100...
A párod sem teljesen normális, hogy szerinte oké már most jelentős túlsúllyal élned - én pont a fogyás irányába próbálnálak terelgetni, mert nem poén 30 évesen két lépcsősor megmászása után már lihegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!