Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülye vagyok, amiért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye vagyok, amiért nem akarok fogyni?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok, a magasságom 165 és 170 között valahol, testsúlyom 80 kiló. El is akartam volna kezdeni diétázni, azonban a párom azt mondta nekem, hogy neki így sokkal jobban tetszem, szóval ha fogyni akarok, csak magam miatt tegyem, ne miatta. Én pedig már nem akarok több társat, neki pedig így jobban tetszem. Nyilván jobban érezném magam, ha nem lennék kipárnázva, de nem érzem azt, hogy annyira akarnék fogyni mindent egybevéve.

Amikor erről másnak beszéltem (anya, barátok), akkor a tekintetükből azt szűrtem le, hogy ítélkeznek emiatt.

Tényleg akkora baj ez?

2022. okt. 17. 18:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem baj. Párodnak tetszel, az a lényeg.
2022. okt. 17. 18:46
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Ha a párodnak tetszik akkor nincs gond. Ez fölé viszont tényleg nem jó menni, sajnos én sokkal nehezebb vagyok nálad, és nagyon rossz az egészségemre.
2022. okt. 17. 18:56
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Pici test mozgas nem art azert.
2022. okt. 17. 18:57
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Amíg benned 100%-ig nem érik meg az elhatározás, addig úgy is csak vki más miatt csinálnád. Abból meg nem lesz tartós változás. Akkor állj neki, ha tényleg téged piszkál a dolog és érzed magadban az erőt, hogy igen, menni fog! 🙂 Akár szakember (dietetikus, személyi edző, pszichológus, stb.) segítségét is kérheted, nem szégyen és hidd el, valóban sokat segithetnek egy helyes étrend, mozgásforma kialakításában. Betartani viszont már neked kell majd.
2022. okt. 17. 18:58
 5/20 anonim ***** válasza:
80%
Ugy kezdted hogy te le akarsz fogyni. Innentol hulye vagy ha nem teszed. Foleg ugy hogy a parodat nem zavarna
2022. okt. 17. 19:12
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 173 cm vagyok, kb 85 kg. Most már nagyon érzem hogy fogynom kell. Anno nagyon régen voltam 120 is. Ha most nem állok neki újra akkor könnyen lesz ebből a 85 ből 100 is.
2022. okt. 17. 19:17
 7/20 anonim ***** válasza:
85%

Azért teszed rosszul, mert a túlsúly nem egészséges. 25 éves vagy, csúcsformában kellene lenned, 10-20 év múlva még több lesz rajtad, és sokkal nehezebb lesz fogyni.

Ha benned felmerült, hogy kellene, akkor ha nem is kezdesz fogyókúrázni, akkor is elkezdhetnél figyelni, hogy mit és mennyit eszel. Igen magad miatt kell megtenni, de ez nem csak esztétikai kérdés.

2022. okt. 17. 19:26
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj. Majd ha érszűkület alakul ki, elzsirosodnak a szerveid, meg egy lépcső megmászása is komoly gondot jelent már lehet nem így gondolkozol.

Itt jön ki, hogy nem a külső miatt kéne fogyni, hanem hogy egészséges legyél.

2022. okt. 17. 20:22
 9/20 A kérdező kommentje:
Még mindig 80 kilóról beszélünk, nem többről. Nem mondom azt, hogy nem lennék egészségesebb 60 kilóval, de azért ez még nem az a szint, ahol az egészség indokolná elsősorban(!) a fogyást szerintem.
2022. okt. 17. 21:17
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

9-es Még nem, talán. Ha 25 évesen van 20 kg túlsúlyod szerinted mennyi lesz pár év múlva? Akár már most okozhat inzulinrezisztenciát, ha gyereket szeretnél problémát, terheled az ízületeidet, ami később gondot jelenthet, jobb ezeket megelőzni.

A párod meg lehet, hogy pusztán jófej akart lenni, hogy neki így sokkal jobban tetszel. Egyáltalán látott vékonyabban?

2022. okt. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!