Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemnek tetszik az ismerős 19 éves fiú?

Figyelt kérdés

36 évesek vagyunk, minden rendben van a házassággal, szex is jó. Van egy ismerősöm, akivel majd 20 éve nem tartottam a kapcsolatot. Akkoriban született a fia, ott voltam a babalátogatón is. A feleségem is ismerte őket akkoriban, egy utcában laktak. Aztán ez a család Angliába ment. Most jöttek vissza, közben a fiú 19 éves lett. Családi bulira voltak meghívva augusztusban. A feleségemen láttam, hogy tetszik neki a fiú. 185 cm, kockás has, jóképű, nagymenő-nagydumás, laza gyerek. Le se vette róla a szemét amikor poló nélkül focizott a gyerekekkel. Otthon csak róla beszélt nekem (!!). Hogy felnőtt a Zoli, milyen jól focizik, milyen jó értékrendje van a többi fiatallal ellentétben, milyen udvarias, milyen kedves, milyen jófej, milyen jól lehet vele beszélgetni, milyen érett, stb. Napokig állandóan felhozta, kicsit sem volt gyanús. Már ott voltam, hogy szerelmes lett belé. Azóta nem találkoztunk velük, de mindig emlegeti a feleségem, meg hogy hívjuk el őket Karácsonykor, el kéne kérni az elérhetőségüket. Legalább a Zoliét, majd megbeszéli vele! Ezt nekem mondja! Nem veszi észre miket beszél a férjének a gyerekei előtt? Azt hiszi hülye vagyok? Mit akar ezzel? Mit tervez? Hogy titokban lefekszik egy majdnem gyerekkel és nem tudódik ki? Már most látom a jeleket.

Mit tanácsoltok? Hogy lehet ezt megakadályozni, túllenni ezen? Volt már valaki ilyen helyzetben.

2022. okt. 17. 16:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Én előhoznám neki az aggályaimat. Nyilván tagadni fog meg rémeket látsz, stb hárítás lesz, de legalább tudja, hogy látsz a pályán.
2022. okt. 17. 16:31
 2/27 anonim ***** válasza:
28%
Van egy rossz hírem. A feleségednek van egy új férfi ideálja.
2022. okt. 17. 16:40
 3/27 anonim ***** válasza:
28%
20 éve nem tartjátok a kapcsolatot, és most meghívtátok családi buliba? A srác pedig kapásból félmeztelenre vetkőzik az új ismerősök előtt.
2022. okt. 17. 16:43
 4/27 anonim ***** válasza:
93%

És amikor áradozott a srácról akkor te csak ott ültél kukán és hallgattál?

A párkapcsolat egyik alapköve a jó kommunikáció.

Miért nem mondtad el a véleményedet?

Miért nem kérdezted meg hogy mit foglalkozik ennyit egy 19 évessel?

Ülj le vele és beszéljétek meg, hogy ezek a dolgok neked rosszul esnek, és hogy hagyja békén a srácot. Ha nagyon ellenkezik, akkor van okod gyanakodni.

2022. okt. 17. 16:46
 5/27 anonim ***** válasza:
0%
#3 Főleg ebben hidegben.
2022. okt. 17. 16:47
 6/27 anonim ***** válasza:
29%
Nyugi, majd jön neked is egy 19 éves csajszi, aztán élvezkedhetsz te is :D
2022. okt. 17. 16:48
 7/27 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem kissè túlreagálod. Lehet, hogy tök ártatlan a dolog a rèszèről, ezèrt is mondja neked.

Persze megeshet, hogy fèrfikènt is tetszik neki, de az lenne a legjobb, ha kommunikálnátok. Ha megmondanád neki (de ne úgy, hogy egyből letámadod), hogy túlzónak èrzed ezt a rajongását, ès kezd nem tetszeni a dolog.

2022. okt. 17. 17:07
 8/27 anonim ***** válasza:
40%
Ilyenkor kell elmenni a kondiba .. te is megadhatod neki azt amire vagyik , csak szed ossze magad.. majd ha elmesz edzeni elkezdi az agyat bizergalni a tudat vajon kinek akarsz tetszeni. Tedd rendbe magad azt mondom és terj vissza a nyeregbe.. ne kis 60-70 kilos kolykok miatt kelljen agodnod.
2022. okt. 17. 17:47
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele erről. Ne veszekedj, ne kiabálj, kommunikálj. Pszd meg vele, hogy hogyan érzel stb. Enélkül nem fog menni.
2022. okt. 17. 17:57
 10/27 anonim ***** válasza:
71%
Ez nem ártatlan dolog. A nejed ráizgult a gyerekre és még pofátlanul cukkol is vele téged. Sürgősen mondd el a nejednek h mit érzel. Ha korrekt veled, akkor megérti és kerülni fogja a gyereket és a témát. Ha visszatámad, rád fogja h rémeket látsz, kinevet, csakazértis folytatja ezt, akkor neki fontosabb egy kaland, mint te. Szar ez a helyzet, de ne hallgass azokra a bolondokra, akik szerint a megérzéseid csalnak. Nem csalnak és ne hagyd magad megdumálni. Szégyen amúgy a nejed, bocs.
2022. okt. 17. 18:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!