Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemnek tetszik az ismerős 19 éves fiú?

Figyelt kérdés

36 évesek vagyunk, minden rendben van a házassággal, szex is jó. Van egy ismerősöm, akivel majd 20 éve nem tartottam a kapcsolatot. Akkoriban született a fia, ott voltam a babalátogatón is. A feleségem is ismerte őket akkoriban, egy utcában laktak. Aztán ez a család Angliába ment. Most jöttek vissza, közben a fiú 19 éves lett. Családi bulira voltak meghívva augusztusban. A feleségemen láttam, hogy tetszik neki a fiú. 185 cm, kockás has, jóképű, nagymenő-nagydumás, laza gyerek. Le se vette róla a szemét amikor poló nélkül focizott a gyerekekkel. Otthon csak róla beszélt nekem (!!). Hogy felnőtt a Zoli, milyen jól focizik, milyen jó értékrendje van a többi fiatallal ellentétben, milyen udvarias, milyen kedves, milyen jófej, milyen jól lehet vele beszélgetni, milyen érett, stb. Napokig állandóan felhozta, kicsit sem volt gyanús. Már ott voltam, hogy szerelmes lett belé. Azóta nem találkoztunk velük, de mindig emlegeti a feleségem, meg hogy hívjuk el őket Karácsonykor, el kéne kérni az elérhetőségüket. Legalább a Zoliét, majd megbeszéli vele! Ezt nekem mondja! Nem veszi észre miket beszél a férjének a gyerekei előtt? Azt hiszi hülye vagyok? Mit akar ezzel? Mit tervez? Hogy titokban lefekszik egy majdnem gyerekkel és nem tudódik ki? Már most látom a jeleket.

Mit tanácsoltok? Hogy lehet ezt megakadályozni, túllenni ezen? Volt már valaki ilyen helyzetben.

2022. okt. 17. 16:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
54%
...hogy itt siránkozol mert nem tudsz elbánni egy 19 éves sráccal...
2022. okt. 17. 20:32
 22/27 anonim ***** válasza:
31%

Mit vársz, kérdező? Az itt (is) válaszolók zöme 18-23 éves kis taknyos, aki soha nem volt még csak hasonló élethelyzetben sem. Aztán ezért vagy poénkodik vagy okoskodik, osztja az észt az általa soha át nem élt szituációról.

Akik olyanokat írogatnak, hogy a "Zoli jó srác" meg "felszedné" stb....szóval az ilyen válaszolókról szinte biztosan lehet tudni, hogy nekik se voltak tisztességes, normális szüleik. Útszéli lelencgyerekek ezek egytől egyig. Értelmes választ ezektől a genetikai hulladékoktól ne várj.

2022. okt. 17. 21:39
 23/27 A kérdező kommentje:

Nem várok. Vicces hogy sokan el se olvassák a kérdést, csak szappanoperát gyártanak rögtön. Egyébként a buli egy családi születésnap volt, a srác szülei családi barátaink, “mindenki hozzon magával fürdőruhát” medencés buli volt és augusztus. De tudom, az itteniek ingben ülnek egy konyak mellett és a politika nagy kérdéseit elemzik ilyenkor.

Nem akarok “elbánni” a sráccal. Mi értelme lenne? Nem tett semmit. Plátói a dolog. Mutatta nekem milyen csajokkal irogat, találkozgat … képzelhetitek. A 36 éves anyuka neki öregasszony, eszébe se jutna. Itt nem ez volt a kérdés! Fordított esetben ha én viselkednék így egy 19 éves lánnyal, már meg lennék lincselve mindenki által. De ebben az esetben én vagyok a hibás aki nincs eléggé kigyúrva, vegye fel a versenyt a 20 évesekkel. Ha ezt egy 36 éves gyerekes nőnek mondaná egy férfi …. A téren lógna felkötve kb. Minek kéne nekem 20 évesekkel versenyeznem? Letettem már a magamét az asztalra, fiatalabb meg úgyse leszek.

2022. okt. 18. 09:35
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, beszéltetek erről azóta? Plusz augusztus óta egyszer sem jutott eszedbe? Tettél is valamit? Lényeges kérdésekre nem válaszolsz.
2022. okt. 18. 12:30
 25/27 A kérdező kommentje:

Nem hoztam szóba neki. Eszembe jut mindig. Nem tettem semmit. A feleségem úgyis tagadna, ismerem! De tudom, látom, hogy tetszik neki ez a srác. Nem hiába akarja Karácsonykor is elhívni őket. Remélhetőleg a feleségem részéről is plátói a dolog. Soha nem ismerné be ha szembesíteném, én lennék az őrült, a hibás, stb. Magam alatt vágnám a fát. Aztán ha utána mégis lenne köztük valami, az lenne az indok, hogy a támadásommal én kergettem a kezei közé, pedig amúgy nem lett volna semmi. Ez ilyen női gondolkodás.

Mással tényleg nem történt meg ilyen szituáció?

2022. okt. 18. 14:49
 26/27 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon szuper feleséged van. Megfogtad vele az isten lábát.
2022. okt. 18. 15:11
 27/27 anonim ***** válasza:
25%

"Mutatta nekem milyen csajokkal irogat, találkozgat … képzelhetitek. A 36 éves anyuka neki öregasszony, eszébe se jutna. Itt nem ez volt a kérdés! Fordított esetben ha én viselkednék így egy 19 éves lánnyal, már meg lennék lincselve mindenki által."

Pont úgy beszélsz mint egy 19 éves, csak még egy 19 éves (kivéve ha zselé van az agya helyett) se mondana ilyet. Szerintem kamu a kérdés.

2022. okt. 18. 16:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!