Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodása?
5 eve vagyunk egyutt, egyutt elunk.
Tegnap nagytakaritottam, amig o jatszott a gepen, majd fogta magat es egy szo nelkul elment 2kor. 4ig takaritottam, o fel6-kor jott haza mint kiderult foci meccset ment nezni.
Nekem allt, hogy amikor o elment mirrt nem volt kaja, miert csak leves volt. Mert mondom a masodikat nagytakaritas utan megcsinalom. Meg is csinaltam. Nem evett belole. Ma sem
Majd azt mondta elege van, el kell gondolkozzon a kapcsolaton, nem erti hogy lehet meg velem. De ezt mind emelt hangnemben. Amikor mondtam az erveimet nyugodt hangnememben o csak vigyorgott es nem ertett egyet semmivel.
Semmit nem csinal itthon. Kb ugyanannyit dolgozunk de neki meg pluszban a pentek is szabadnap.
Nekem pattog allandoan, mindig a kaja miatt, pedig van, es csinalom. De ha 2x eszik belole, harmadszor nem fog es elvarja csinaljak ujat.
Azzal ervel,h o keresi a tobb penzt es bevasarol. De en meg megcsinalom a kajat, mosok, takaritok.
O kijelentette,h nem fog segiteni semmiben mert en vagyok a no.
Most epp szakitott. Csunyan beszelt velem. Nem latja az en oldalamat soha.
Bekussoltatott. Szoszerint azt mondta tobbszor,hogy kussolsz.
Ugy erzem hibaztam, mert tegnal nem 2re keszult el az ebed, mert o akkor szokott ebedelni ugy.szokta meg otthon, hanem 4kor.
Mit tegyek? Ilyen miatt szakitani?
#20:
Nem fog itt semmi változni. Az ilyenek szoktak még gyereket is szülni, csak ki ne rakja őket a pasi, nehogy másokkal kelljen albérletet kivenni.
Ha akart volna már változtatott volna, gondolom nem egyszer beszélt már vele így a pasas.
A 21-es válasza kemény, de sajnos sokszor igaz is. Mindig van választás csak sokszor könnyebb szenvedni. Azt is megkockáztatom, hogy társfüggő.
Tényleg jobb lenne felkeresned egy pszihológust! Nem bántásból, nem alázásból írom, semmi rossz szándék nincsen benne, hiszen sokaknak nagy segítség egy szakértelem.
#23:
Nem az lett kihozva belőle, hogy a nő sz@r. Hanem hogy úgy látszik nem fáj neki még eléggé, ha nem változtat. Jó sok nő van akivel így bánnak, de nem akarnak kiköltözni a megszokott kis életükből, mert kényelmesebb egy olyan lakásban amit a párjuk segítségével fizetnek. Cserébe lemennek kutyába, sz@rrá aláztatják magukat, cselédként vannak tartva. Ne dugjuk már a fejünket a homokba, ez egy létező jelenség. Lakhatási válság van.
Kérdezzük meg a kérdezőtől, hogy miért nem hagyja ott ezt a pasast?
Ő is felismerte már azt, hogy bánnak vele. Nem véletlenül írta ki a kérdést. Azért nem hagyja ott mert az neki macerás lenne lakhatási szempontból.
De ez nem azt jelenti hogy azt mondtuk hogy a "nő sz@r". Csak egy társadalmi jelenségre hívtam fel a figyelmet. A kérdezőnek is jogában áll változtatni, de mégsem teszi.
Nőként nem tudok mit mondani az ilyen nőkre már, csak hogy aki hülye az így járt.
Mindkèt fél hibás ebben a sztoriban.
Küldd haza anyukájához ott lesz minden nap 2re friss meleg étel Max nem mondhatja mamának hogy kussolsz
Normalis vagy amúgy? Szerinted téged édesanyád felmosorongynak nevelt? Akkor k gyorsan dobd ki ezt a f@szkalapot
Még aggódsz komolyan gondolta-e? Igen Semminek nem tart
Mindenkepp szülj is neki és ha teljesen ki leszel szolgaltatva meg is ver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!